Heh, ma taj AH:CG je cisti kaos od igre

Svaki put se ulovimo da cijelo vrijeme tijekom igre nesvjesno svi poravnavamo karte da bude jasno što je na kojoj lokaciji i gdje se može od nje dalje kretat. Super su mi ta vaša rješenja sa strelicama/vodilicama, nekako sam to previdjela u svojem pokušaju dovođenja stvari u red, ali svakako se čine praktičnima i mislim da ću tu ideju posvojiti od vas, tnx

Jeste si izradili/isprintali i neki fora player mat za organizaciju dijela stola ispred igrača?
Ja sam si isprintala ovaj s BGG-a:

.
Ima lijepo označene pozicije za držanje pojedinih vrsta karti i na donjem dijelu (u "pentagramu“) si drzim lijevo deck i desno discard. Dobro me za sada služi za uvođenje novih igrača (kao šalabahter za broj slobodnih slotova) i općenito za brz uvid u status suigrača jer je više-manje svima sve uniformno raspoređeno (što mi puno znači kad se igra u 3 ili 4 igrača).
E da i ovo je recimo meni ful fuul genijalna stvar kad govorimo o upgrejdanju - Campain setup karte. Sva slava ide autoru koji je to napravio - Link na izvor:
https://boardgamegeek.com/filepage/1621 ... ion-cards
Znači majstor je napravio u kartičnom obliku Campain guide-ove za Night of the Zealot i The Dunwich legacy, koji sadrže za svaki scenarij uvodne priče, cijeli setup, sheme rasporeda karti na stolu, broj pojedinih tokena u vrećici, pojedine ishode scenarija itd. Vrlo praktično, kompaktno, dizajnerski lijepo napravljeno i što me najviše veseli stane u bilo kakav custom-made kovčežić/kutiju zajedno s ostalim kartama

Ima par manjih grešaka u nekim scenarijima (pr. pogrešna ikonografija), ali zbilja zanemarivo. Ja sam si ih isprintala obostrano na veličinu standardnih karti za poker i stavila u odgovarajuće sleevove. Na kraju izgledaju toliko dobro da ljudi ni ne shvate da nisu dio originalnog inventara igre
Evo fotka: