Pa eto, ako kome nije žao bacit koju kunu da ima bolje komponente, na njih može koristiti naljepnice i onda je stvar puno brže gotova. Sjećam se kako su me prsti boljeli kad sam izrezivao novce za svoj Puerto Rico

Moderator/ica: sadistiko
Ovo ti je odlična ideja. Nemoj zaboraviti i wargaming countere, uglavnom 1/2" i 5/8" širine.sadistiko je napisao/la: 25 ožu 2020, 07:16 sad mi je neš palo na pamet, već duže vrijeme planiram u svoju ponudu na web shopu ubaciti prodaju raznih drvenih oblika koji mogu poslužiti za izradu tokena za developere igara, kao i za rekreativce koji si žele pimpati igre ili napraviti novu s boljim komponentama nego što je ljepenka. Imam stvarno već dosta tih svakakvih oblika koje već dvije godine skupljam, samo nikako uhvatit vremena da to uvrstim u ponudu. Cijena za takve tokene će biti minimalna narudžba €2, a za to dobiješ otprilike 30 komada tokena, sve ovisi o veličini. Planiram u to uključiti i izradu gotovih graviranih tokena kao alternativa za metalne novce i sl.
Pa eto, ako kome nije žao bacit koju kunu da ima bolje komponente, na njih može koristiti naljepnice i onda je stvar puno brže gotova. Sjećam se kako su me prsti boljeli kad sam izrezivao novce za svoj Puerto Rico![]()
mislim da si neš krivo pokopčao, ja planiram prodavati čisto drvene (šperploča 3, 4, 6 ili 8 mm) oblike, bez naljepnica. Mada u principu mogao bi raditi i naljepnice, i to sam radio na laserusismis je napisao/la: 25 ožu 2020, 11:29Ovo ti je odlična ideja. Nemoj zaboraviti i wargaming countere, uglavnom 1/2" i 5/8" širine.sadistiko je napisao/la: 25 ožu 2020, 07:16 sad mi je neš palo na pamet, već duže vrijeme planiram u svoju ponudu na web shopu ubaciti prodaju raznih drvenih oblika koji mogu poslužiti za izradu tokena za developere igara, kao i za rekreativce koji si žele pimpati igre ili napraviti novu s boljim komponentama nego što je ljepenka. Imam stvarno već dosta tih svakakvih oblika koje već dvije godine skupljam, samo nikako uhvatit vremena da to uvrstim u ponudu. Cijena za takve tokene će biti minimalna narudžba €2, a za to dobiješ otprilike 30 komada tokena, sve ovisi o veličini. Planiram u to uključiti i izradu gotovih graviranih tokena kao alternativa za metalne novce i sl.
Pa eto, ako kome nije žao bacit koju kunu da ima bolje komponente, na njih može koristiti naljepnice i onda je stvar puno brže gotova. Sjećam se kako su me prsti boljeli kad sam izrezivao novce za svoj Puerto Rico![]()
Mogao bi napraviti ekipi i interaktivni template na svom shopu.. ček..
https://jsfiddle.net/sismis/dy1mrfhb/
Uploadaš slike, stisneš resize na željenu veličinu i dobiješ printabilni sheet, bez Photoshopa i gnjavaže.
Ne, nisamsadistiko je napisao/la: 25 ožu 2020, 14:01 mislim da si neš krivo pokopčao, ja planiram prodavati čisto drvene (šperploča 3, 4, 6 ili 8 mm) oblike, bez naljepnica. Mada u principu mogao bi raditi i naljepnice, i to sam radio na laseru![]()