Amazon.de
- Killa
- Ima zahvala: 703 puta
- pohvaljen: 326 puta
Amazon.de
Kako znati na kojem je jeziku igra na njemačkom amazonu?
Ako ne pise englisch, da li to znači da su na njemačkom?
Za neke je lako provjeti na BGG-u, samo vidis ako ima samo englesko izdanje, ali ako ima više izdanja?
Ako ne pise englisch, da li to znači da su na njemačkom?
Za neke je lako provjeti na BGG-u, samo vidis ako ima samo englesko izdanje, ali ako ima više izdanja?
-
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
Re: Amazon.de
Vecina stvari je na njemackom, tu i tamo ako je nesto sluchajno na engleskom onda pishe "englische ausgabe".
Jednostavno za vecinu racunaj da je na shvabskom.
Jednostavno za vecinu racunaj da je na shvabskom.
Da, obicno je englische ausgabe. Sljedece provjeri ISBN brojeve ukoliko su napisani, pa izdanje o kojem se radi (obicno na BGGu mozes usporediti igre po izdanjima) ili za krajnju soluciju baci link ovdje pa cemo svi pomoci.
Bolje je pitanje kak znati dal' je isplativo naručiti... jer neke stvari (s poštarinom) koštaju otprilike isto ko tu u dućanu, a još ih moraš i čekati.
- buraz
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 115 puta
- Kontakt:
Pa, ako usporediš sa cijenama u ostalim on line trgovinama, onda ćeš znati dali je isplativo ili ne.
Meni je najgore to kaj ne znam Njemački, i onda mi treba PK da skužim kolika je poštarina i ostalo, tako da sam odustao.
Meni je najgore to kaj ne znam Njemački, i onda mi treba PK da skužim kolika je poštarina i ostalo, tako da sam odustao.
- Killa
Za prevod koristi google prevoditelj - savrseno prevodi sa njemackog na engleski.buraz je napisao/la:Meni je najgore to kaj ne znam Njemački, i onda mi treba PK da skužim kolika je poštarina i ostalo, tako da sam odustao.
- Killa
Kod nas i nema ducana (u Millera ima par igara i to je to).Stonehead je napisao/la:Bolje je pitanje kak znati dal' je isplativo naručiti... jer neke stvari (s poštarinom) koštaju otprilike isto ko tu u dućanu, a još ih moraš i čekati.
Amazon nije uopce skup (standardne euro cijene), odbije ti PDV, postarina je 8€ za bilo koju kolicinu, i stize za 7 - 8 dana.
- mado
- Ima zahvala: 1191 put
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Kako nema ducana kod nas?? Pa u Carti Magici u Frankopanskoj imaju preko 200 igara, a Algoritam ih ima 30-tak.Killa je napisao/la: Kod nas i nema ducana (u Millera ima par igara i to je to).
- Killa
Carta Magica je ocaj zivi za naruciti (nemaju ni najjadniji web). I onda kad narucis i platis zovu te da nema igre ili ce doci za mjesec dana.mado je napisao/la:Kako nema ducana kod nas?? Pa u Carti Magici u Frankopanskoj imaju preko 200 igara, a Algoritam ih ima 30-tak.Killa je napisao/la: Kod nas i nema ducana (u Millera ima par igara i to je to).
A da ne govorimo koliko su bolesno skupi. U inozemstvu te ispadne jeftinije i brze naruciti i dobiti trazeno.
Ne dam im ni lipe, jer njihova usluga to ni ne zasluzuje.
Algoritam ima bijednih 19 igara (ostalo su ekpanzije). Od toga 18 su od jednog izdavaca.