Pozdrav!
Nekog za igre
Nekog za igre
Posto sam nov u BG svijetu, trazim nekog ko posjeduje neke igre fantasy/pirate tematike, a dosadno mu je i trazi nekog za igranje. Igrao bih nesto iz LOTR svijeta, Game of Thrones, chaos in the old world... Naravno, otvoren sam i za igre drukcije tematike, ali me ove najvise zanimaju 
Pozdrav!
Pozdrav!
- grof
- Redovni član udruge
- Ima zahvala: 1632 puta
- pohvaljen: 2483 puta
- Kontakt:
Re: Nekog za igre
vidim da, malo pomalo potreba za javnim igraonicama postaje sve veća 
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
To je odlicna ideja, prostor+ clanarine/doniranje(posudba igara) privukla bi jos ljudi igranju. Ali dotada cemo se snaci drugacije 
- Gordan
- Ima zahvala: 358 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
I izgubio okladu. A zasto je to uopce bitno?Gordan je napisao/la:kladio bih se da si iz Zagreba
- Gordan
- Ima zahvala: 358 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
- mado
- Ima zahvala: 1198 puta
- pohvaljen: 1203 puta
- Kontakt:
Pogledaj ovdje za LOTR:LCG http://igranje.hr/forum/viewtopic.php?f=5&t=518
Ja imam tu igru i dobra je i solo i u više igrača. Igrao sam i LOTR board game, te Hobbit board game. Zabavne su obje.
Nadam se da će uskoro biti kakav vikend igranja organiziran u Zagrebu, pa će biti prilike za igranje.
Ja imam tu igru i dobra je i solo i u više igrača. Igrao sam i LOTR board game, te Hobbit board game. Zabavne su obje.
Nadam se da će uskoro biti kakav vikend igranja organiziran u Zagrebu, pa će biti prilike za igranje.