Dark Souls Board Game
- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 225 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Dark Souls Board Game
Hmmm, novi kickstarter
https://www.kickstarter.com/projects/st ... board-game
I want it all, I want it now!
https://www.kickstarter.com/projects/st ... board-game
I want it all, I want it now!
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1607 puta
- Kontakt:
Re: Dark Souls Board Game
Obožavam Kickstarter kampanje u kojima poštarina dođe 40% cijene same igre...
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 10 puta
- pohvaljen: 15 puta
jesam li to samo ja ili meni ovo izgleda kao još jedan dungeon crawler boardgame?
a svi nešto se nabrijavaju na to...
Popularnost videoigre aka IP licenca ovo uzdiže u neke sfere di nebi trebala d abude ova igra po dosad viđenomdrwlad je napisao/la:jesam li to samo ja ili meni ovo izgleda kao još jedan dungeon crawler boardgame?
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1607 puta
- Kontakt:
Ali igra ne cilja na boardgame community koliko na videogame community, a njih će ovo itekako zadovoljiti.Darkseid je napisao/la:Popularnost videoigre aka IP licenca ovo uzdiže u neke sfere di nebi trebala d abude ova igra po dosad viđenomdrwlad je napisao/la:jesam li to samo ja ili meni ovo izgleda kao još jedan dungeon crawler boardgame?
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 437 puta
- pohvaljen: 796 puta
Po onom malo sto su pokazali, gameplay je jako slab...naravno s obzirom da je tu hrpa fanova koja valjda pojma nema o boardgejmovima, ovo smatra vrhom vrhova.
Da nije u pitanju ds, ovo bi zaradilo mozda 1/10 para al doslovce...
Pokazali nes malo modela, hrpu losih screen shotova i preslab ga.eplay kojeg joa imaju obraza opravdavat da misle kak su kockice najbolja reprezentacija ds gameplaya,lol.
Cak sam razmisljao o backanju, ali nakraju sam vidio da osim bunta minijatura, koje mi nisu TAKO napete, igra ce u konacnosti nudit bacanje hrpu dajsova dok ti se ne posreci s rolovima, po pitanju taktike i ne vidim nesto pretjerano napeto. Kao uh zapamti poteze koje bis radi, ok mos ih pisat na papir, nakon njegova napada stani u zonu di dobis plus i nadaj se dobrom rolu...
Da nije u pitanju ds, ovo bi zaradilo mozda 1/10 para al doslovce...
Pokazali nes malo modela, hrpu losih screen shotova i preslab ga.eplay kojeg joa imaju obraza opravdavat da misle kak su kockice najbolja reprezentacija ds gameplaya,lol.
Cak sam razmisljao o backanju, ali nakraju sam vidio da osim bunta minijatura, koje mi nisu TAKO napete, igra ce u konacnosti nudit bacanje hrpu dajsova dok ti se ne posreci s rolovima, po pitanju taktike i ne vidim nesto pretjerano napeto. Kao uh zapamti poteze koje bis radi, ok mos ih pisat na papir, nakon njegova napada stani u zonu di dobis plus i nadaj se dobrom rolu...
- Ovi su korisnici zahvalili autoru smurfORnot za post:
- Shich