Netrunner Prize support turniri

Android: Netrunner LCG

Moderatori/ce: Vicko,Broloski,Share

Maert
Reactions:
Ima zahvala: 2 puta
 pohvaljen: 11 puta

Netrunner Prize support turniri

Post Postao/la Maert »

Hojla ljudovi.

Nisam cest na forumu buduci da vise ne zivim u Zagrebu, ali sam prisutan duhom rofl . Kako sam jako aktivan na turnirskoj sceni u Nizozemskoj, imam shitload of playmatova i alt art karata, a ako se ne varam, u Hrvatskoj nema distributera koji bi organizirao turnire i dijelio te nagrade.

Tako da bih rado povezao nekako nizozemsku i hrvatsku Netrunner scenu. Moj plan je (s)kupiti jos vise karata i playmatova od ljudi u Nizozemskoj kojima ne trebaju i stoje im doma, i onda to donjeti u Zagreb kad dodjem oko Bozica.

To bih sve poklonio udruzi pod uvjetom da se dijele kao nagrade na Netrunner turnirima. Nadam se da bi tako nesto podiglo interes za turnire, privuklo kojeg novog igraca, a mozda onda i pokazalo LOMu (ili nekom drugom?) da pocne nabavljati prize support i organizira turnire kako spada.

Prije nego ista pocnem raditi po tom pitanju, htio bih provjeriti da li ima interesa za tako nesto u Zagrebu? Da li ima nekih promo karata vec, jel bilo nekih "sluzbenih" turnira? Da li bi vi kao Netrunner igraci u Zagrebu htjeli tako nesto vidjeti, ili nije bitno i ne moram se niti truditi? :) Da li ima netko tko bi preuzeo to sve na sebe i organizirao turnire s tim nagradama i dijelio ih odgovorno?

Pozdrav,
Stiv
Ovi su korisnici zahvalili autoru Maert za post (ukupno 2):
miljenkoBroloski
Baš nešto gledam apsolutno bezvezno
Broloski
Reactions:
Ima zahvala: 52 puta
 pohvaljen: 197 puta
Kontakt:

Re: Netrunner Prize support turniri

Post Postao/la Broloski »

Hej,

Hvala ti jako na prijedlogu, to nam svima puno znači!
Ja i Matej (Share na forumu) smo vodili "neslužbene" turnire kroz zadnju godinu katkad redovno katkad ne. Ono što nas je tada mučilo je pronaći adekvatan prostor/termin i nemogućnost poštenog prize polla, te se nikada nije išlo svim silama.
Ako se da složiti neki prize support vjerujem da bi to oživilo našu scenu.
thegrey
Reactions:
Ima zahvala: 78 puta
 pohvaljen: 204 puta

Post Postao/la thegrey »

Hej!

Inicijativa je vrlo dobra i siguran sam da će ljudi biti zainteresirani.
Službenih turnira nije bilo, jedino su bili neslužbeni (Broloski na početku i Share su ih organizirali).
Iskreno sam se nadao da će ovakav post doći od Carte Magice, a ne od individualca, no eto...
JobotBobica
Reactions:
Ima zahvala: 5 puta
 pohvaljen: 46 puta

Post Postao/la JobotBobica »

Ja sam pitao CM da li se mogu preko njih nabaviti store kitovi da sami financiramo turnire, pa su mi rekli da to nije moguće jer njihov distributer to nema.

Edit: Kad sam već tu, nedavno mi je palo na pamet da bi se skoro sigurno mogao dogovoriti prostor za turnire u prostorijama Kino kluba Zagreb; samo treba provjeriti kojim terminima i po koliko ćinge.
Maert
Reactions:

Post Postao/la Maert »

A zasto se ne moze igrati u CM?
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1157 puta
 pohvaljen: 1607 puta
Kontakt:

Post Postao/la Shich »

Može se, ali ne mogu ponuditi najbolje termine (petak, subota, nedjelja) koji su rezervirani za Magic i Yu gi Oh.
twizted
Reactions:
Ima zahvala: 3 puta
 pohvaljen: 4 puta

Post Postao/la twizted »

Ideja je fenomenalna, ima nas nekoliko igraca iz Rijeke koji bi mogli organizirano doci na takav neki turnir. Official playmatovi i alt art karte zvuce fenomenalno :)
Maert
Reactions:

Post Postao/la Maert »

Ok, drago mi je da ima entuzijazma 8-)

Krenuo sam skupljati jos extra stvari, tako da ce se definitivno skupiti stvari.

I'll keep you guys posted :thumbs
Maert
Reactions:

Post Postao/la Maert »

Mogli bi i napraviti jedan kick-off turnir dok sam ja u Zagrebu, da vidim kako dise scena? :D

Nesto u prvih tjedan-dva u 2015? Ima interesa? To bi bio onda prvi turnir koji bi bio supportan ovim promoima.
JobotBobica
Reactions:
Ima zahvala: 5 puta
 pohvaljen: 46 puta

Post Postao/la JobotBobica »

twizted je napisao/la:Ideja je fenomenalna, ima nas nekoliko igraca iz Rijeke koji bi mogli organizirano doci na takav neki turnir. Official playmatovi i alt art karte zvuce fenomenalno :)
Pretpostavljam da bi vama najviše odgovarale subote?

A mogli bi probati i kontaktirati i Slovence iz Ljubljane i Maribora. Pogledam da li ikoga još znam u toj sceni.
Maert je napisao/la:Mogli bi i napraviti jedan kick-off turnir dok sam ja u Zagrebu, da vidim kako dise scena? :D

Nesto u prvih tjedan-dva u 2015? Ima interesa? To bi bio onda prvi turnir koji bi bio supportan ovim promoima.
Ako se mora... ;)
Odgovori

Natrag na “Android: Netrunner LCG”