Through the Ages

Podforum za prevodioce pravila društvenih igara

Moderator/ica: sadistiko

Pravila foruma
Teme otvarajte po imenima igara koje prevodite, kako bi se lakše diskutiralo o pojedinom prijevodu igre.
U otvorenoj temi obavještavajte u kakvom je statusu prijevod. Početak, kraj, problemi i nedoumice...
Također, provjerite svoje tekstove pomoću provjere pravopisa u programima za pisanje teksta ili web browserima, jer je ružno vidjeti kada se podkradu tipične pravopisne greške (posebno Č i Ć, te JE i IJE). Prije početka rada obavezno pročitajte Priručnik za prevoditelje!

Priručnik za prevoditelje

Rječnik igraćih pojmova
Odgovori
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Through the Ages

Post Postao/la sadistiko »

I tako lagano krećem dalje na prevođenje igara koje su u mojoj kolekciji, a koje još nisu prevedene.
slika
sadistiko
Reactions:
Kontakt:

Re: Through the Ages

Nakon duge ljetne stanke ponovo sam se uhvatio prevođenja i prikrajčio Through the Ages. Sirovi tekst je preveden i čeka na lekturu. Ne znam kad će naša Dreadica krenuti dalje s lektoriranjem (ako više uopće ima volju :-)) jer ima dosta tekstova koji čekaju u redu da se pregledaju i isprave pa da objavimo dalje novih prijevoda pravila.
slika
Dread24
Reactions:
Ima zahvala: 56 puta
 pohvaljen: 40 puta
Kontakt:

Post Postao/la Dread24 »

sadistiko je napisao/la:Nakon duge ljetne stanke ponovo sam se uhvatio prevođenja i prikrajčio Through the Ages. Sirovi tekst je preveden i čeka na lekturu. Ne znam kad će naša Dreadica krenuti dalje s lektoriranjem (ako više uopće ima volju :-)) jer ima dosta tekstova koji čekaju u redu da se pregledaju i isprave pa da objavimo dalje novih prijevoda pravila.
Dreadica se pošteno ulijenila :facepalm

Planiram nastaviti samo nikako krenuti! :o No, hoću... uskoro :D
Bolje izdati knjigu nego prijatelja!
sadistiko
Reactions:
Kontakt:

Morao sam te malo piknuti, možda upališ :twisted:
slika