Oduševljen time što sam vidio da izrađuju, kontaktirao sam ih dali bi ih zanimala izrada dice tray-eva.
Dobio sam potvrdni odgovor i ponudu za nekoliko dice trayeva. Prenosim u potpusnosti njihov mail.
"Poštovani, kutiju kakvu ste poslali u prilogu poruke (u obliku osmerokuta) možemo izraditi i ponuditi Vam po cijeni od 93,00 kune. Kutija je lakirana, s dnom obloženim zelenim filcom te veličine približno 30 cm. Kutija u obliku pravokutnika vel. 30 x 18 cm lakirana s dnom obloženim filcom košta 75,00 kuna. U oba slućaja stranice su visine 4 cm, debljine 22 mm izrađene iz masivne građe, a dno kutije izrađeno je od HDF a debljine 4 mm. Lakiranje oboda kutije vrši se transparentnim acrilnim lakom. Okrugla kutija promjera 30 cm s tranicama debljine 3 cm visine 4 cm košta 145,00 kuna Graviranje stranice možemo ivzršiti laserskom tehnikom sadržajem kakav poželite (slovni ispis u svim fontovima, logo, fotografiju ...), a cijena graviranja je približno 3,00 kn /cm2. Rok isporuke je 2 do 3 dana od dana narudžbe, a isporuku vršimo HP ili na drugi prihvatljivi način. Istaknute cijene vrijede za gotovinsko plaćanje. Veselimo se nastavku suradnje i želimo Vam obilje zadovoljstva i sreće u aktivnostima koje promovirate. Šuštići"
Ovo su slike na kojima se ponuda temelji:

Naručio sam si osmerokutni dice tray... Kad stigne dobijete review s slikama...
Ako vam se sviđa šta vidite, slobodno naručite preko njihove facebook stranice ili PM meni, pa ja mogu naručiti za vas...
Razmišljao sam i da si dam ugravirati ovako nešto