Igrale su se igre:
Twilight Imperium (base), jedna epska partija od 11 i pol sati
Puerto Rico, dvije partije
Eclipse, 4 ili 5 partija
Nažalost morali smo prekinuti malo ranije (bili smo gore 8 dana) jer mi je sinu naoteklo uho pa smo sinoć završili u hitnoj u Sisku (nevezano za kamp, jednostavno se upalila neka žljezda pa smo to morali vaditi, al sad je ok).
Jedino sam za drugu godinu odredio da ćemo morati imati posebnu "sobu" za igranje koja će služiti isključivo za igranje jer smo ovako zauzimali veliki i jedini stol na kampu na kojem se može jesti i td.
Evo i par sličica s mobitela, dosta loše kvalitete, da malo vidite doživljaj igranja na otvorenom.

Doslovno smo se skuhali pod tom tendom cijeli dan, tako da je bilo pauza za kupanja, jelo, piće itd.

I konačno pobjeda u 22:30, a krenuli smo oko 11 ujutro

I onda nakon cjelodnevnog TI-a smo se odlučili za jednu partijicu Eclipse-a koja je završila oko pol dva ako se ne varam, e to je bio dan za pamćenje

Ova mrcina nas je omela u Eclipse-u oko 1 sat. Borba s brenerom je trajala dobrih 5-10 minuta dok nije podlegao paljenju. Ne možeš vjerovati da to kino leti i kad ga pališ brenerom i čuje se kako krila cvrče. Tek nakon par paljenja je pao na mene i srećom nije me piknuo, pa kad sam ga bacio na zemlju onda je dobio dozu paljenja dok nije pougljenio. Uh

Još jedna Eclipse, izgleda nisam uslikao baš niti jednu partiju Puerto Rica
Eto, to toliko za ovaj put.