I onda samo odjednom,sve je to samo stalo,ne razumijem iz kojega razloga...kao da se vise nitko ne zeli rijesiti igre koju je izigrao i koja mu nije u top 5.....ja sam recimo sigurno 50% igara kupio polovne,posto je puno zgodnije a i jeftinije nego narucivati iz inozemstva ili u nasim ducanima..meni je sasvim normalno da odigram par puta i dam u zamjenu ili prodaju..a primjetio sam i naravno nezaobilazno kako je kupovna moc opala,pa tako i kada nudim nesto,ne da se niti zamijeniti niti prodati...svaka cast izuzecima koji su veci manijaci od mene,hahaha..i eto,vec mjesecima pratim tko sta nudi i realno niti jedan naslov me nije zaintrigirao do sada...naravno imam nekakvu svoju listu koja me zanima,ali prije sam bez beda svako malo naisao na nesto sto odmah zelim,danas je to prakticki nemoguce...ne kuzim,a volim kupovati

A igre koje pikiram nisu nikakve nedustupne....ma sve od ticket to ride,fury of dracule,arkham horora,twilight strugglea,android,dominiona,descenta,catana,ma sve malo poznatije pa eto ako netko nesto nudi moze i ovdje napisati...forum se dobro drzi,i samo tako dalje nastavite...samo malo vise shoppinga i zamjeni bi me jako razveselilo a mislim da ne bi bio jedini..uzivajte i pozzz!!!!