Shadows Over Camelot[ctable: picture=https://lh3.googleusercontent.com/-dVOY ... amelot.jpg, link=http://igranje.org/Igre/shadows-over-camelot]OPIS IGRE
Vrijeme Kralja Arthura. Sile zla su okupile oko Camelota. Tako započinje službeni opis ove igre. Osim što sama igra radi sve da bi pobijedila igrače - Arthurove Vitezove Okruglog stola, među njima se krije jedan koji je izdajnik i kojemu je cilj da igra bude pobjednik. Tako, Arthurovi vitezovi, čini se, zaostaju koji korak da bi mogli pobijediti igru. Ali, je li sve tako beznadno?! I nije baš, svaki od Vitezova ima specifičnu moć, kojom može pomoći ostalim suigračima. Ali, zar ostali igrači nisu naši protivnici? Ne u ovoj igri. U ovoj igri ne želimo pobijediti suigrače, već samu igru. Ali, onaj Vitez - Izdajnik se potajno nada našem porazu, trudeći se da ga ostali ne otkriju. Ali, možda sam baš ja taj Izdajnik?!
Igra se sastoji od 1 glavne ploče za igranje, 3 dodatne ploče sa zadacima, 16 mačeva, karata, 7 figurica vitezova, 7 standardnih kocaka i jedna8D kocka, 12 figurica katapulta, 3 relikvije (Lancelotov štit, Sveti Gral, Ekskalibur), 4 figurice Saksonaca i 4 figurice ratnika Pikta.
[/ctable]
Shadows Over Camelot
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1191 put
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Re: Shadows Over Camelot
Jel ima netko ovu igru da ju donese u igraonicu? Ako je nešto tipa BattleStar Galactica, a izgleda da je s ovim skrivenim izdajnikom, mogla bi igra biti jako zanimljiva našim igračima. Galactica je jako popularna. Jedino kaj će Slavica vjerovatno prečesto biti negativka 

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
Ovdje je razlika, u odnosu na BSG, utolika sto traitora moze, a i ne mora bit. + sto je sama mehanika same igre prakticki set collection karata kojim se onda rjesavaju questovi a la Pandemic recimo.
Ja bi igro Merlina
uvijek sam volio tu srednje vjekovnu tematiku al najveći fetiš mi je bio na magije 
Nema tog mača do poštenog fireball-a

Nema tog mača do poštenog fireball-a

- Dread24
- Reactions:
- Ima zahvala: 56 puta
- pohvaljen: 40 puta
- Kontakt:
Ima ti i u ovoj igri magije!
Ja vam nažalost nisam u Zg, al valjda ima neko iz Zg-a ovu igru.......

Ja vam nažalost nisam u Zg, al valjda ima neko iz Zg-a ovu igru.......

Bolje izdati knjigu nego prijatelja!