Buena Vista prvi vikend

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Odgovori
Angel
Reactions:
Ima zahvala: 6 puta
 pohvaljen: 2 puta

Buena Vista prvi vikend

Post Postao/la Angel »

Jel bio tko ovaj vikend u Buena Vista-i navodno je bilo organizirano neko igranje ?

Kako je to izgledalo? Kakav je bio odaziv? Kakvi su im planovi za dalje?
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Re: Buena Vista prvi vikend

Post Postao/la grof »

Angel je napisao/la:Jel bio tko ovaj vikend u Buena Vista-i navodno je bilo organizirano neko igranje ?

Kako je to izgledalo? Kakav je bio odaziv? Kakvi su im planovi za dalje?
Bilo nas par iz ove naše (buduće) Udruge, a sada zajednice Igranje.org.

Dakle, bilo je jedno neki kažu 40, neki 30 neki 50 ljudi. Stvari su ovakve:

Igra se petak, subota i nedjelja od ovog idućeg vikenda pa nadalje.
Upad košta 15 kuna i uključuje, osim naravno igranja igara koje su tamo dostupne grickalice. Piće se plaća posebnu u kafiću Buena Viste.
Prostor je definitivno bolji od našeg, ali je i bučniji zbog većeg priliva ljudi.
Bude netko ovdje i kakvu slikicu nabacio, vjerujem :)

Razmišljanja s različita, još sređujemo dojmove, no po svemu sudeći i volji sadašnjih naših igrača, mi nebismo tako olako ukinuli našu igraonicu Prostor. Sve je još u fazi promišljanja!
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Angel
Reactions:
Ima zahvala: 6 puta
 pohvaljen: 2 puta

Post Postao/la Angel »

Ma nisam ni mislio da se selimo, vise me intresiralo kao ddoatni termin subotom za igranje kad zatreba...

A i bio sam jako skeptican kad su to najavili u igraoni, ipak je to tri dana za redom pa pitanje koliko ce ekipe skupit.
Takoder nesto je bilo i govora da su ograniceni vremenom kad moraju zatvorit, pa je pitanje i isplativosti dolaska ako otvaraju u 17 i zatvaraju u 21-22 posebno za nas radni narod... e i jos naplata ulaza, u prostoru bar znam ako sto love ostane da ce se nabavit neve igre a tam pitanje di visak love ode...
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Ja dođem u petak u igraonicu iza 16h, pa ću vam prenjeti svoja saznanja.
Inače, prostor kao prostor definitivno nije loš i može se igrati. Vlasnik kaže da će dio od ulaznica uvijek ići na nabavku opreme (stolova) i igara i da će sve biti transparentno. Tako da sve skupa ne djeluje loše po igraču zajednicu. Dapače!
Vrijeme će pokazati kako sve to skupa funkcionira...
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Izitpajn
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 1 put

Post Postao/la Izitpajn »

Može neki uvod svemu ovome? :D Gdje je to, što je to (birtija, klub, striptizbar...) i... otkud to?
thegrey
Reactions:
Ima zahvala: 78 puta
 pohvaljen: 204 puta

Post Postao/la thegrey »

striptizbar... 15kn i zene i alkohola flat rate cijelu noc
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

thegrey je napisao/la:striptizbar... 15kn i zene i alkohola flat rate cijelu noc
Nema šta nema! :mrgreen:

Ajd sad ozbiljno:

Dakle,
  • prostor je za sada na katu buena Viste, manja prostorija od one u kojoj je bio DDI. Prozračan je i velik, ali to doprinosi povećanoj buci. Uglavnom onakvoj kakva je bila na DDI. Osobno mi ova buka ne smeta jer se bitni zvuk ipak koncentrira oko stola zatvorenog ostalim igračima.
  • stolovi su još plastični, ali od ulaznica će se nabaviti pravi stolovi
  • popisa igara još nema i nije jasno hoće li već igraonica imati vlastite od početka ili donesene od ostalih igrača
  • radno vrijeme: petak, subota i nedjelja, uglavnom full-time boardgejming uz popratne sadržaje u ostalim prostorijama (obiteljsko igranje, TCG i sl.
  • Upad je 15 kuna po osobi po danu i to uključuje slane grickalice. Piće se plaća posebno u kafiću BV-a
  • Nije još jasno koliki će udio od ulaznica biti trošen na igre i opremu za igranje. Zapravo, dosta toga još nije oblikovano i riješeno. Bar se meni tako čini.
  • Službeno igranje trebalo bi početi već ovog vikenda, pa slobodno hodite probati. Ako vam je cijena OK, mislim da vam ne bude loše.
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”