Osim toga, bilo bi lijepo vidjeti koju sliku i/li dojmove sa najvećeg i najpoznatijeg sajma te vrste i prenijeti dašak atmosfere na forum, ukoliko je moguće
Essen 2012
-
McGregor
- Ima zahvala: 49 puta
- pohvaljen: 15 puta
Essen 2012
Ide li netko ove godine? Znam da ima još skoro 2 mjeseca, ali na aukciji na BGG-u koja traje još 2 dana čovjek nudi opciju preuzimanja igara(2 igre koje me zanimaju zajedno ispod kile) na sajmu, što bi jako puno značilo s obzirom na skupu poštarinu.
Osim toga, bilo bi lijepo vidjeti koju sliku i/li dojmove sa najvećeg i najpoznatijeg sajma te vrste i prenijeti dašak atmosfere na forum, ukoliko je moguće
- mado
- Ima zahvala: 1198 puta
- pohvaljen: 1205 puta
- Kontakt:
Re: Essen 2012
I hoćemo na Essen ove godine? Nađemo kakvog dobrog sponzora za minibus i nekoliko dana u hotelu? 
- grof
- Redovni član udruge
- Ima zahvala: 1632 puta
- pohvaljen: 2483 puta
- Kontakt:
onda se već trebate predbilježiti (ako već nije kasno!) jer su hoteli brzo zauzeti! 
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Kad se to odrzava? Mozda bi bilo zanimljivo skocit ako je preko vikenda, uzet neki hostel i otic malo vidjet kaj ima.
Mogo bi cak od frenda posudit mini bus, tj. putnicki kombi za 8 putnika + vozac pa bi jedini trosak bio gorivo...
Mogo bi cak od frenda posudit mini bus, tj. putnicki kombi za 8 putnika + vozac pa bi jedini trosak bio gorivo...
- grof
- Redovni član udruge
- Kontakt:
to ti je na sjeveru Njemačke. Ima se kaj vozit!
Uglavnom:
http://www.internationalespieltage.de/e000.php4
SPIEL: 18 do 21. 10.2012
Uglavnom:
http://www.internationalespieltage.de/e000.php4
SPIEL: 18 do 21. 10.2012
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Auu to je malo daleko oso bi mi cijeli vikend na voznju...
To se isplati jedino avionom ici ak postoji neki lowbudgat koji leti tam...
-
Izitpajn
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 1 put
Samo za informaciju, nama je do Hamburga (malo dalje nego Essen) trebalo 15-ak sati vožnje. Kamper, četiri vozača, maksimalna brzina 110-120 km/h, ukupno oko sat vremena stajanja na odmorištima. Krenuli u devet ujutro, došli do Hamburga oko ponoći.
- grof
- Redovni član udruge
- Kontakt:
koliko znam, postoji, ali pitanje je ima li i za to mjesta jer zna biti velika navalaAngel je napisao/la:Auu to je malo daleko oso bi mi cijeli vikend na voznju...
- Schism
- Ima zahvala: 11 puta
- pohvaljen: 26 puta
- Kontakt:
GermanWings leti do Kolna koji je jako blizu Essena, i nije problem doci od tamo. Ono kaj je problem je da karte koje Germanwings nudi za Koln nisu bas jeftine, iako se to mjenja svako malo. Tak da cemo mi ove godine najvjerojatnije vlakom. Sto se tice smjestaja znam da je u cijelom Essenu jako malo hostela (samo 1?), pa je problem naci mjesto za vrijeme trajajna sajma. Nemam pojima kak je s hotelima, ali mislim da je situacija ista.Angel je napisao/la:Auu to je malo daleko oso bi mi cijeli vikend na voznju...
Ova ideja sa mini-busom je super, samo to smo trebali planirati puno puno prije, jer sad naci smjestaj tamo je nemoguca misija.