Puerto Rico

Pitanja vezana uz društvene igre
Igranje.org
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0

Puerto Rico

Post Postao/la Igranje.org »

Puerto Rico[ctable: picture=https://lh4.googleusercontent.com/--AnC ... o-rico.jpg, link=http://igranje.org/Igre/puerto-rico]OPIS IGRE

Igra u kojoj se igrači bore za što bolji prosperitet i poštovanje. Igrači za vrijeme igre mijenjaju uloge, te ovisno o njima rade određene radnje koje im donose bodove.

[/ctable]
AlphaScorpii
Reactions:

Printanje Puerto rico expanzije

Post Postao/la AlphaScorpii »

Na rio grande stranici su stavili pdf na čijem se kraju nalaze dijelovi ekspanzije koji se mogu isprinitat. Mene zanima jel bi se u Zg-u negdje dala nac printaona koja printa na "karton" ili nesto slicno pa da to izgleda kao na orginalu?

evo link na pdf:

http://riograndegames.com/uploads/Game/ ... eRules.pdf
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Re: Printanje Puerto rico expanzije

Post Postao/la buraz »

Ja printam na 300g papir u jednoj printaoni, i to je najdeblje kaj imaju.. obično printam sažetke pravila i kutije za karte, i skroz je okee debljina.. Čak mislim da bi i za karte bilo kul. Obično imaju rezače papira tam, pa bi ih se dalo nažicat da ti izrežu karte (škarama sigurno nćeš ravno izrezat).
slika
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

mislim da ti bilo koja tiskara to može odraditi ;)
Pitaj na Grafko, frend mi tamo štampa nekakve druge stvari, no jako je zadovoljan.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Grufnar
Reactions:
 pohvaljen: 1 put

Post Postao/la Grufnar »

ma da, pitaj u tiskari bilokojoj, ne u kopiraoni li tako nes nego bas tiskari, oni mogu sve napraviti (bar bit trebali moc) do onakvih recimo knjiga kaj vidis u algoritmu s tvrdim uvezom i sta ja znam, tako da ovo im ne bi trebao biti nikakav problem.
Torian
Reactions:
 pohvaljen: 4 puta
Kontakt:

Post Postao/la Torian »

jel si usipo naći rješenje? ne vjerujem da će ti to ijedna tiskara htjeti izraditi. radi se o vrlo sitnom projektu koji ne bi bio isplativ, odnosno ne bi ti htio onoliko platiti koliko će oni vjerojatno tražiti. Jedino rješenje vidim u nekoj vezi.

Najbolje rješenje bi bio print na PVC foliju, digitalnim tiskom, pa onda to ljepiti na ljepenku.
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Kada sam zvao onaj Grafko, rekli su mi da printaju pojedinačne projekte, tako npr. kad sam pitao za printanje karata za Dominion na 350 gramskom papiru, rekli su mi da bi me tisak stajao 20 kuna po A4 stranici. Naravno, to je jako puno, ali ipak - rade!
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
AlphaScorpii
Reactions:

Zvao sam printaone/kopiraone i više manje nitko to ne nudi. U grafku su me prespojili na neku tiskaru (pretp. da je isti vlasnik pa zato), al nitko mi se nije javljao, a i nije mi hića jer sam PR posudio frendu. Zadnje što mislim je jednostavno isprintat na papir i zalijepit na nekakav karton...
Osim toga tek sam prije par dana skuzio da ima i 2. ekspanzija pa mozda i kupim u kompletu ako negdje nadem povoljno.
thegrey
Reactions:
Ima zahvala: 78 puta
 pohvaljen: 204 puta

Post Postao/la thegrey »

Po meni je najjednostavnija opcija - A4 samoljepljivi papir. Isprintas za koju kunu u bilo kojoj kopiraoni/tiskari.
U knjizari Prosvjeta blizu centra imaju odjel sa specijalnim papirima i kupis ljepenku debljine za Puerto Rico (ogromna kosta cca 10tak kn).
Zalijepis i izrezes skalpelom.
I to je to, stvarno bi trebalo ok izgledat.
AlphaScorpii
Reactions:

thegrey je napisao/la:Po meni je najjednostavnija opcija - A4 samoljepljivi papir. Isprintas za koju kunu u bilo kojoj kopiraoni/tiskari.
U knjizari Prosvjeta blizu centra imaju odjel sa specijalnim papirima i kupis ljepenku debljine za Puerto Rico (ogromna kosta cca 10tak kn).
Zalijepis i izrezes skalpelom.
I to je to, stvarno bi trebalo ok izgledat.
Kakav je to A4 samoljepljivi papir? Što je to ljepenka? Nekakav "karton"?
Odgovori

Natrag na “Društvene igre”