Voynich puzzle
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
Voynich puzzle
Jel tko backao ovo i dobio kakav info o pošiljci? Vidim da se igra već da nać u dućanima, a još ni traga ni glasa od moje pošiljke.
- dado
- Ima zahvala: 3706 puta
- pohvaljen: 2526 puta
- Kontakt:
Re: Voynich puzzle
Ja sam je pokupio u Essenu. (znam da ti to ništa ne pomaže)
Ali sam u istom sosu kao i ti sa njihovom Battle of the Divas.
Igra se već par dana može kupiti po shopovima, a od trackinga ništa.
I to još jeftinije kad uračunaš shipping i porez.
Samo još jedan razlog da u 2026. konačno odustanem od crowdfundinga.
Ali sam u istom sosu kao i ti sa njihovom Battle of the Divas.
Igra se već par dana može kupiti po shopovima, a od trackinga ništa.
I to još jeftinije kad uračunaš shipping i porez.
Samo još jedan razlog da u 2026. konačno odustanem od crowdfundinga.
Ma istina, često se desi da istu stvar koju si backao, jeftinije poslije nabaviš u retailu.
Za Voynich, našao sam sad u zadnjem update-u da im Europa kasni radi štrajka u Roterdamskoj luci.
Za Voynich, našao sam sad u zadnjem update-u da im Europa kasni radi štrajka u Roterdamskoj luci.
- Zorzy
- Ima zahvala: 543 puta
- pohvaljen: 193 puta
- Kontakt:
Zbilja se već može po dućanima naći? Preporučam se onda za informacije vezane uz dućane. Da ne fulam ko što sam fulao Tir Na Nog. Koji je došao i ošao s polica dućana.
- Minsc1610
- Ima zahvala: 300 puta
- pohvaljen: 342 puta
- Kontakt:
Chemaco ima. 60 eura. Idi na novu hobby art stranicu.
https://chemaco.club/proizvod/the-voynich-puzzle/
https://chemaco.club/proizvod/the-voynich-puzzle/
-
Milky27
- Ima zahvala: 11 puta
- pohvaljen: 67 puta
- Kontakt:
Salt&Pepper imaju nekih meni super igara al to sa dostavon... nije naj idealnije.
Podrža san Onodu i isto je došla par sedmica, ako ne i miseci nakon šta je već bila na policama. To mi nebi tolko ni smetalo da kutija nije došla izmrcvarena. Dobro, nije sad "izmrcvarena" nego je jedan kantun zgužvan i iskidan, al kad plaćan sve skupa 47€ sa dostavon (znači praktički retail cijena!!!) onda očekujen da igra dođe u savršenon stanju.
Mislin da mene neće više vidit ka backera.
Podrža san Onodu i isto je došla par sedmica, ako ne i miseci nakon šta je već bila na policama. To mi nebi tolko ni smetalo da kutija nije došla izmrcvarena. Dobro, nije sad "izmrcvarena" nego je jedan kantun zgužvan i iskidan, al kad plaćan sve skupa 47€ sa dostavon (znači praktički retail cijena!!!) onda očekujen da igra dođe u savršenon stanju.
- Aliensb
- Ima zahvala: 272 puta
- pohvaljen: 383 puta
- Kontakt:
Milky27 je napisao/la: 12 stu 2025, 19:01 Salt&Pepper imaju nekih meni super igara al to sa dostavon... nije naj idealnije.
Čekaj, ti nešto uspiješ backati ispod retail cijene, u 90% slučajeva dok platiš porez i poštarinu bude skuplje, zato backam samo deluxe opcije jer tih ili ne bude ili se prodaju odvojeno nadogradnje pa ispadne na taj nacin skuplje u retailu ili ako daju neki modul, mini expanziju... sto nece biti u retailu
Ma da, jedino se te deluxe opcije isplati backati, ovo što je isto kao u retailu, platiš skuplje, a u dosta slučajeva ni ne dobiješ nešto ranije nego što dođe u dućane. ( Možda su izuzetak neke igre koje su od firmi iz Europe pa ne ide VAT na njih, to bude otprilike iste cijena ko u dućanu kad dođe, ostalo zna bit dosta skuplje).Aliensb je napisao/la: 13 stu 2025, 07:13
Čekaj, ti nešto uspiješ backati ispod retail cijene, u 90% slučajeva dok platiš porez i poštarinu bude skuplje, zato backam samo deluxe opcije jer tih ili ne bude ili se prodaju odvojeno nadogradnje pa ispadne na taj nacin skuplje u retailu ili ako daju neki modul, mini expanziju... sto nece biti u retailu
-
Milky27
- Ima zahvala: 11 puta
- pohvaljen: 67 puta
- Kontakt:
Aliensb je napisao/la: 13 stu 2025, 07:13Milky27 je napisao/la: 12 stu 2025, 19:01 Salt&Pepper imaju nekih meni super igara al to sa dostavon... nije naj idealnije.
Da, Garphill na primjer izađe jeftinije od retail (a nekad ni ne izađe u retail ili izađe dosta kasnije) pa ima smisla backat sve.
Salt&Pepper očito nema smislat backat i zato više nikad ni neću.
Pari mi se da ovisi od firme do firme al mislin da si generalno u pravu i da se stvarno ne isplati osin ako nije neki ekskluzivni sadržaj uključen.