Figurice izgledaju super, jedina zamjerka je da niti jedna ne drzi holy hand grenade
Worms: The Board Game
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
Worms: The Board Game
Jedna od najboljih igara ili bar najzabavnijih za makljazu od sad i u drustvene igre izdanju.
Figurice izgledaju super, jedina zamjerka je da niti jedna ne drzi holy hand grenade
- Aliensb
- Ima zahvala: 272 puta
- pohvaljen: 383 puta
- Kontakt:
Re: Worms: The Board Game
Backao sam, a sto se tice holy hand granatea, nije ni sheep bio na pocetku, predviđam da ce njega unlockati zadnji dan posto imaju dali unlockovi gdje svaki dan nesto dodaju
- Aliensb
- Ima zahvala: 272 puta
- pohvaljen: 383 puta
- Kontakt:
NIsam to ni skuzio, jednostavmo racunao sam da mi nema pomoci da ga ne platim, sad razmisljam i o ovom vecem pledgu, ali nema nista posebno osim 6 tileova terena, bez ovog ostalog se moze
- tanelorn
- Ima zahvala: 2103 puta
- pohvaljen: 231 put
Od danas je ispravljena i ta nepravdaM0by je napisao/la: 01 ruj 2023, 19:37 Figurice izgledaju super, jedina zamjerka je da niti jedna ne drzi holy hand grenade![]()
- Mago de Umago
- Ima zahvala: 933 puta
- pohvaljen: 1056 puta
- Kontakt:
- DarkDefender
- Ima zahvala: 326 puta
- pohvaljen: 554 puta
Vidia sam ovu temu nekidan i pomislia: "Potpuno nezanimljivo, kako mogu Wormse u board game staviti".
Onda sam jucer pogleda jedan playthrough pa drugi i sad sam u problemu. A ne pomaze ni cinjenica sto je PDV ukljucen u cijenu. Obicno mi je PDV isprika da se u startu takticki povucem.
Onda sam jucer pogleda jedan playthrough pa drugi i sad sam u problemu. A ne pomaze ni cinjenica sto je PDV ukljucen u cijenu. Obicno mi je PDV isprika da se u startu takticki povucem.
- grof
- Redovni član udruge
- Ima zahvala: 1632 puta
- pohvaljen: 2483 puta
- Kontakt:
Dobro, znači ako NE pogledam playthroughove onda sam i dalje zaštićen pretpostavkom da se Wormsi ne mogu pretočiti u boadgame?DarkDefender je napisao/la: 04 ruj 2023, 15:24 Vidia sam ovu temu nekidan i pomislia: "Potpuno nezanimljivo, kako mogu Wormse u board game staviti".
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- DarkDefender
- Ima zahvala: 326 puta
- pohvaljen: 554 puta
Ja ti savjetujem da ne pogledas. Nije savrseno, ali udari na nostalgiju.grof je napisao/la: 04 ruj 2023, 15:27 Dobro, znači ako NE pogledam playthroughove onda sam i dalje zaštićen pretpostavkom da se Wormsi ne mogu pretočiti u boadgame?![]()