To je između mojeg targeta i mene. Kao Santa ne smijem otkriti
BoardGameGeek Secret Santa
- Minsc1610
- Ima zahvala: 300 puta
- pohvaljen: 342 puta
- Kontakt:
Re: BoardGameGeek Secret Santa
Moj target nema ni jednu must have igru, a love to have igre su neke opskurne igre kojih više nema nigdje za kupiti osim jedne kojoj je trenutna vrijednost 350 - 400 dolara
, no ima jedno 20-tak like to have igara pa sam malo odahnuo kad sam vidio da su to normalne igre
. Target mi je u Americi i po vašem iskustvu gdje najbolje i najlakše kupiti u USA?
- sadistiko
- Ima zahvala: 3791 put
- pohvaljen: 3866 puta
- Kontakt:
Ja sam za sad jako zadovoljan, UK, 13 igara na listi. Neke od toga su povoljne i vjerujem da će bit sretan, nadam se samo da ima na stocku 
- PsyBurn
- Ima zahvala: 183 puta
- pohvaljen: 104 puta
- Kontakt:
Prosle godine Brazil. Ove godine Njemacka.
Neka normalna wishlista od 40 itema.
Mislim da cu se ove godine manje zivaca potrositi na slanje i trazenje boardgejmova.
Gimli i Legolas Mrazovi ride again!
Neka normalna wishlista od 40 itema.
Mislim da cu se ove godine manje zivaca potrositi na slanje i trazenje boardgejmova.
Gimli i Legolas Mrazovi ride again!
- marge
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 775 puta
- Kontakt:
vau, target mi je iz argentine ove godine, čini se da će bit izazovnija i zanimljivija potraga ove godine nego li prijašnjih..
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
- Deni
- Ima zahvala: 697 puta
- pohvaljen: 1093 puta
- Kontakt:
nakon SAD-a, UK... tip s 400+ igara na listi i 20 igara na wishlisti. gotovo sve su out of stock ili preko 100€. napisao je da može i polovna biti, tako da će dobiti nešto s BGG marketa. dvoumim se dvije igre ili igra+ekspanzija... Poslao sam mu poruku pa ćemo vidjeti u kojem smjeru diše
je li vam se javio vaš santa?
je li vam se javio vaš santa?
- mado
- Ima zahvala: 1198 puta
- pohvaljen: 1203 puta
- Kontakt:
Amerika je među lakšima za kupiti. Imaš ovdje brdo shopova: https://www.boardgamegeek.com/wiki/page ... tores#toc0Minsc1610 je napisao/la: 09 stu 2020, 18:10 Moj target nema ni jednu must have igru, a love to have igre su neke opskurne igre kojih više nema nigdje za kupiti osim jedne kojoj je trenutna vrijednost 350 - 400 dolara, no ima jedno 20-tak like to have igara pa sam malo odahnuo kad sam vidio da su to normalne igre
![]()
. Target mi je u Americi i po vašem iskustvu gdje najbolje i najlakše kupiti u USA?
Imao sam jednom ili dva put amera, a ak se sjećam neke popuste sam uhvatio na CoolStuffIncu ili Cardhausu, možda i free shipping. Ako ti se ne žuri, malo istražuj akcije, popuste, često su značajni. A i onaj Black Friday dolazi kad stvarno znaju biti ludi popusti.
Ni target ne odgovara (nije bio na BGGu od prošlog četvrtka
E jel imate namješteno da vam dođe mail kad dobijete BGG poruku, pa praktički odmah na mobu vidite čim vam netko piše na BGGu?
- Minsc1610
- Ima zahvala: 300 puta
- pohvaljen: 342 puta
- Kontakt:
Meni se moj Santa javio odmah. Prošle godine ni glasa samo stigao Gugong. Ove godine cijelo pismo kako imam predivnu wishlistu i da će me jaaaaako usrećiti i da se baš veseli što je moj Santa. Al se javio njegov Elf. 

Totalno fora!
- marge
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 775 puta
- Kontakt:
https://www.miniaturemarket.com/ tamo kupih oba puta kad imah amera za target, stvarno budu dobri popusti u drugoj polovici studenog.. jedan od američkih targeta mi je imal 5 igara samo na wishlisti i tamo mu nađoh dvije od tih pet i još sam bil ubacil tides of time..Minsc1610 je napisao/la: 09 stu 2020, 18:10 Target mi je u Americi i po vašem iskustvu gdje najbolje i najlakše kupiti u USA?
ove godine se čak i javio već..
e, ovo je baš korisna informacija, sad imam i ja to namještenomado je napisao/la: 09 stu 2020, 22:50 E jel imate namješteno da vam dođe mail kad dobijete BGG poruku, pa praktički odmah na mobu vidite čim vam netko piše na BGGu?
- sadistiko
- Ima zahvala: 3791 put
- pohvaljen: 3866 puta
- Kontakt:
@mado pa sunce ti žarko, nisi me ubacio na listu helpera, a rekao sam da bi se prijavio.