Koju ste igru nedavno kupili?
- Arty
- Reactions:
- Ima zahvala: 178 puta
- pohvaljen: 95 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Hehehe dogovor je dogovor.
Nego kad smo kod pandemica nesto sam čitao i vidio da izlazi u 8 mjesecu Pandemic Legacy za koji kažu da je odlican (imaju na bggu i slike) pa ne znam dali cekat njega ili uzet ovaj sa ekspanzijom on the brink.
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Nego kad smo kod pandemica nesto sam čitao i vidio da izlazi u 8 mjesecu Pandemic Legacy za koji kažu da je odlican (imaju na bggu i slike) pa ne znam dali cekat njega ili uzet ovaj sa ekspanzijom on the brink.
So many games, so little time
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1607 puta
- Kontakt:
Pandemic Legacy izlazi u listopadu. I preporučam da se strpiš do onda jer ćeš teško opravdati njegovu kupnju ako si nedavno kupio Pandemic.
- Arty
- Reactions:
- Kontakt:
Ma naravno da nisam mislio uzimat i jedno i drugo, nego pitam dali netko ima kakvih saznanja glede kvalitete Pandemic Legacya. Jer ako je recimo samo malo bolji ili čak gori od običnog Pandemica onda nebi čekao tako dugo nego bi uzeo ovaj trenutni sa prvom ekspanzijom. Baš ću malo proguglat ali eto usput i ovdje pitam.
- Arty
- Reactions:
- Kontakt:
Malo sam čitao i mislim da ću ipak uzeti Pandemic (2013) + On the Brink zbog sljedećeg - copy/paste
"As the games go on, the decisions your group makes will permanently shape your world. Each game is about 45–60 minutes and players will play 12–24 games before they reach the end of the story."
S obzirom na ovo ne znam dali će ekipa biti toliko zainteresirana (s obzirom da se ne nalazimo svaki dan) da jednu igru do kraja priče igramo sljedećih nekoliko puta (bar 6 ako igramo minimalno dvije po susretu ). To je više za igraonicu ili za grupni godišnji. I da moja greška glede datuma izlaska, nije 8 mjesec nego 08.10
"As the games go on, the decisions your group makes will permanently shape your world. Each game is about 45–60 minutes and players will play 12–24 games before they reach the end of the story."
S obzirom na ovo ne znam dali će ekipa biti toliko zainteresirana (s obzirom da se ne nalazimo svaki dan) da jednu igru do kraja priče igramo sljedećih nekoliko puta (bar 6 ako igramo minimalno dvije po susretu ). To je više za igraonicu ili za grupni godišnji. I da moja greška glede datuma izlaska, nije 8 mjesec nego 08.10

- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1607 puta
- Kontakt:
Bas obrnuto. Igra nije za igraonicu vec za jednu grupu ljudi koja ce uloziti vise vremena za igranje iste igre.
Ako uvijek igras s istim ljudima,i mislis da ce im se svidjeti Pandemic, onda ce ih Legacy oboriti s nogu. Razumna alternativa za Legacy igre je da grupa podijeli trosak jer zajedno stvaraju pricu.

Ako uvijek igras s istim ljudima,i mislis da ce im se svidjeti Pandemic, onda ce ih Legacy oboriti s nogu. Razumna alternativa za Legacy igre je da grupa podijeli trosak jer zajedno stvaraju pricu.
- Arty
- Reactions:
- Kontakt:
Ma razumijem sta govoriš, ali kako se zbog obaveza ne nalazimo toliko često onda vecinom kad se nadjemo igramo igre koje nismo igrali proteklih par puta. Eventualno bi Legacy i taj način igre sjeo meni i ženi, a sa druge strane ne zna se kakav će biti u dvoje. Kao što rekoh za sada će biti Pandemic kada budem uzimao, a do Essena em ima vremena em ako stvarno bude vrhunska može se prodat koja igra od doma pa kupit Legacy (koji baj d vej nije ni u pretprodaji baš pre jeftin).
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Početkom godine kada sam nabasao ovdje, dosta sam proučio teme i recimo konkretno tvoj post koji mi se usjekao u pamćenje, je upravo zbog Strasti (s velikim SValsim je napisao/la:Sad sam se i ja sjetio. Wooow da, kako je to davno bilo. Dobro pamčenje prijatelju
.
Ja se ne sjećam više ni 10% igara koje sam pisao i opisivao.

Samo što moram uzeti u obzir kronični nedostatak vremena (mislim između ostalog i na nemogućnost dugačkog igranja, uglavnom 2 sata) i rjeđa okupljanja više ljudi pa su mi brojni zanimljivi naslovi nažalost ispali iz kombinacije i orijentirao sam prije svega na obiteljske igre. Recimo kada sam čitao par ljudi (znat će svi o kojima je riječ

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Ako te ja mogu savjetovatiArty je napisao/la:Ma naravno da nisam mislio uzimat i jedno i drugo, nego pitam dali netko ima kakvih saznanja glede kvalitete Pandemic Legacya. Jer ako je recimo samo malo bolji ili čak gori od običnog Pandemica onda nebi čekao tako dugo nego bi uzeo ovaj trenutni sa prvom ekspanzijom. Baš ću malo proguglat ali eto usput i ovdje pitam.

Nabavio si u zadnje vrijeme solidan broj igara, skoncentrirajte se na njih, igrajte ih, vježbajte razne načine pristupa tim igrama, eventualno pribavi ekspanzije za njih (Stone Age, 7 Wonders...), to bi vam trebalo potrajati dok Legacy ne izađe i krenu pravi dojmovi o toj igri, a da ne spominjem kako ćeš kraće vrijeme biti oduševljen kikačem pa nećeš mariti za igre

- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 225 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Dead of Winter 
Bit ce tamanjenja zombija!

Bit ce tamanjenja zombija!
- Igor
- Reactions:
- Ima zahvala: 196 puta
- pohvaljen: 402 puta
- Kontakt:
Jedan od odličnih uradaka autora Micheal Resch-a iz 1914 serijala,kontroverznog i neprimjerenog u svim vremenima naslova koji nam dolazi od austro-ugarske kampanje tijekom 1914.
C3i magazin sa opcionalnim rulbucima i counterima za Unconditional Surrender,Hoplite,Iron&Oak,Pazner,Case blue,1914 Liege expansion,No retreat,Serpents of the Sea,Enemy Coast Ahead...itd

C3i magazin sa opcionalnim rulbucima i counterima za Unconditional Surrender,Hoplite,Iron&Oak,Pazner,Case blue,1914 Liege expansion,No retreat,Serpents of the Sea,Enemy Coast Ahead...itd

17.47 C. KAMIKAZES ATTACK ALONE....