Šta ste zadnje igrali?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Odgovori
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Re: Što ste zadnje igrali?

Post Postao/la buraz »

SInoć smo nas troje odigrali dva puta Dominion, jednom Betrayal on house on the hill i jednom Citadelse.

Dominion je super sjeo i sviđa mi se još više.
Betrayal smo nakon podosta vremena izvukli haunt 49, a ja sam bio izdajnik. Dosta sam razočaran tim hauntom jer ga nisu dobro napisali u priručniku i izbalansirali.. Imam revised verziju priručnika i čini mi se da je misprint u njemu jer statusi duha kojeg vodim nisu dovoljni da izvršim ritual koji mi treba da završim igru, pa su igrači prejaki. U starom priručniku su statusi dobri, ali čak i pre dobri, pa mi se čini da u tom slučaju ostali igrači nemaju nikakve šanse. Uglavnom, taj haunt od sada preskačemo.
Citadelsi u troje mi isto nisu tolko dobi koliko u više igrača. U dvoje sam igrao prije i bolje mi je nego u troje.
grof je napisao/la::D
Mi se spremamo novogodišnju noć provesti u igranje... konačno bi trebali probati i Ideology 2nd !
Da, i ja se pripemam izvaditi neku igru za ekipu na novogodišnjem tulumu.. bude nas 6 ili 8, tako da mislim da ću uzeti Citadelse, Draw 6 i Bohnanzu. NAdam se de ću ih uspijet nagovorit, pošto nisu igrači :?
slika
mado
Reactions:
Ima zahvala: 1191 put
 pohvaljen: 1200 puta
Kontakt:

Post Postao/la mado »

Dominion:Intrigue je jos bolja nego bazna igra. Nju sam igrao prije Bozica. Ima vise interakcije među igračima i karata koje su bas zle :) 2 igraca za redom bace Torturera i svoj turn dočekaš sa samo 1 kartom u ruci, a uz malo (ne)srece ostanes i bez te jedne :)
buraz
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Moguće da me i to čeka: ali moram prvo malo izigrati original, da vidim kakvih sve karata ima :)
slika
Lutherus
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 14 puta

Post Postao/la Lutherus »

Ravenloft :) jučer.
Odlično smo se zabavili, ekipa morala rollati fear save kad je vidjela izgled mog sorcerera.
I`m not a nerd.I`m a level 15 half-elf necromancer.
Lutherus
Reactions:

Jučer se skupila ekipa pa bacili Exalted. Odlična igra!!
Danas u planu Anima: Beyond Fantasy u Final Fantasy smještena.
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

mi jučer igrali Pandemic. Ugodno iznenađen igrom. Nakon toga Qwirkali....
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
tompa
Reactions:
 pohvaljen: 0

Post Postao/la tompa »

grof je napisao/la:mi jučer igrali Pandemic. Ugodno iznenađen igrom. Nakon toga Qwirkali....
pandemic je fantastična igra. još kad se dodaju mutirani virusi postaje tim zabavnije.
nažalost ima ljudi koji tu igru negativno doživljavaju radi njene tematike, pa ju okarakteriziraju kao "onu igru s bolestima"... :roll:

ali, večeras dvije runde dominiona. :)
buraz
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

ovaj vikend sam oprobao Dixit.
nikada mi se do sada nije desila tolika pozitivna reakcija ekipe na novu igru: sljedeći dan su svi prepričavali pojedina pogađanja i asocijacije, te su me nagovarali da igramo opet, ali na žalost nismo imali vremena..
slika
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Pandemic i Ingenious, podosta puta...
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Lutherus
Reactions:

Jušer se skupila ekipa pa nastavili Rise of the runelords. Sad su levl 3 likovi, po players references malo kaskaju sa levelima no zapikli se na nebitne stvari koje su tu samo kao fileri u pupunjavanju nekih praznina i alatka u stvaranju tursko-meksičke sapunice. Tako su i jučer, zapikli se na tajno društvo u gradu, okupili vojsku od svega 700 ljudi i krenul na tajno društvo u svrhu njegova rušenjai rušenja gradske vlasti da bi naišli na nekoliko muškaraca koji u tajnosti ispod crkve imaju vinski podrum gdje piju.
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”