Angel je napisao/la:Hey mali prijedlog, primjetio sam da mi fali neki link s foruma na portal.
Sad ili ja ne vidim taj link ili ga nema, uglavnom bilo bi dobro to ubacit posebno ako netko novi prvo zaluta na forum a ni ne zna da postoji portal...
Na vrhu foruma dosta velikim slovima piše igranje.org
Dosta je standardno da se klikom na zaštitni znak ide na početnu stranicu portala. Po meni, ne treba dodavati eksplicitan link, ali moguće je da bi većini to bilo zgodno...
Bas sam sad cito opis igre meq i skuzio da je uz one kategorije sreća, strategija itd. zadnje napisana Reigrivost. Nebi li knjizevniji hrvatski format i značenje riječi bilo Ponovljivost ( igranja)
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
Krscho je napisao/la:Bas sam sad cito opis igre meq i skuzio da je uz one kategorije sreća, strategija itd. zadnje napisana Reigrivost. Nebi li knjizevniji hrvatski format i značenje riječi bilo Ponovljivost ( igranja)
Možda, ali mi je ponovljivost previše nejasan pojam na što se odnosi
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Ne znam da li je bilo govora o ovome, ali mislim da bi trebao biti makar jedan mali podforum za strance. Znam da će biti vrlo vjerojatno jako malo pisanja u tom dijelu, ali tokom sezone postoji pojačana vjerojatnost dolaska stranih državljana u Prostor, pa bi taj dio poslužio kao neka vrsta lakše orijentacije i dogovora.
Također, ako ima još letaka, možda bi se mogli podijeliti oko glavnog kolodvora, hostela makar za vikend druženja. Ne sumnjam da bi se tako, barem u ljetnim mjesecima, popravio broj donacija.
'Inspiracija' za ovo mi je činjenica da mi se javio Rumunj sa BGG-a koji bi htio, ukoliko bude u mogućnosti, posjetiti klub krajem srpnja, kao i određeni broj stranaca koji 'nas' je već posjetio.
CoxUT je napisao/la:Grofe gdje je nestala ona siva tema foruma? Dodem sad na forum i vrati me na ovu standardnu bijelu, idem u postavkama vratit na tu sivu, nema je.
Ugasil sam je, jer ju je koristilo svega par ljudi, pa mi je bilo malo bed održavati temu za 2 člana foruma.
Ne zamjeri...
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw