Carta Magica

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Re: Carta Magica

Post Postao/la grof »

thegrey je napisao/la: - dosta podlozno organskom rastu. Ovo posljednje je moja subjektivna pretpostavka i mislim da je to u velikoj mjeri zahvaljujuci i ovom portalu koje svakim danom sve vise popularizira igranje drustvenih igara.
Lijepo je pročitati ovakvo mišljenje, tim više jer dosta volje, ljubavi i slobodnog vremena ulažemo na ovo web mjesto (svi mi, pisanjem čak i najmanjeg članka, opaske ili kritike).
No, ono što govore brojke analize posjećenosti jest da smo s nekih 150 posjeta dnevno dosegli brojku od nekih 500-550 dnevno (preko ovih praznika bila je za još 100 više, pa je sada pala) s tendencijom polakog, ali stalnog rasta. S time zaključujem da interes lagano raste.

Što se pak CM-a tiče, teško je reći da nema istine u ovoj priči s cijenama, no ja još uvijek vjerujem da će CM napraviti nešto što će oboriti cijene. Eto, pere me optimizam :)
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Eto, CM daje popust na 100 igara od 25%. Možda se nađe i neki naslov koji vas zanima...
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Lutherus
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 14 puta

Post Postao/la Lutherus »

Baš htjel pitati dal bude opet kakva akcija. Ponestalo mi diceva :lol:
I`m not a nerd.I`m a level 15 half-elf necromancer.
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Lutherus je napisao/la:Baš htjel pitati dal bude opet kakva akcija. Ponestalo mi diceva :lol:
Kaj su od čokolade, pa ih pojedete u teškim vremenima?! :mrgreen:
Lutherus
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 14 puta

Post Postao/la Lutherus »

Ej, pa imam samo 14 setova i dva seta za DM-anje. To su moji i njih nedam. A ovako uzmem još par da imam kao prikladne poklončiće za rođendane pa možda i još neku igru uz to ubodem ili neku knjigu u Algoritmu. Prošle godine mi frendica kupila Battlestar Galactica sve sezone, treba to nadmašiti.
I`m not a nerd.I`m a level 15 half-elf necromancer.
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Lutherus je napisao/la:Ej, pa imam samo 14 setova i dva seta za DM-anje. To su moji i njih nedam. A ovako uzmem još par da imam kao prikladne poklončiće za rođendane pa možda i još neku igru uz to ubodem ili neku knjigu u Algoritmu. Prošle godine mi frendica kupila Battlestar Galactica sve sezone, treba to nadmašiti.
Onda trk u CM, ali prvo provijeri da li je to na sniženju... ;)
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”