Koju ste igru nedavno kupili?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
dado
Reactions:
Ima zahvala: 3644 puta
 pohvaljen: 2351 put
Kontakt:

Re: Koju ste igru nedavno kupili?

Post Postao/la dado »

After Essen Spiel 2024 haul

slika
Ovi su korisnici zahvalili autoru dado za post (ukupno 8):
bunjojuri006ValsimTeehee(R)tanelornit's merhogamDeni
slika
Mago de Umago
Reactions:
Ima zahvala: 911 puta
 pohvaljen: 1046 puta
Kontakt:

Post Postao/la Mago de Umago »

"Ako ne možeš ti Essenu neka Essen dođe k tebi."
- Ivo Andrić

slika

Tehnički nisam kupio igre, dobio sam ih od frenda koji je bio u Essenu.

https://boardgamegeek.com/boardgame/146816/sanssouci - koliko vidim dosta stara igra, iskreno ne znam puno o njoj

https://boardgamegeek.com/boardgame/426 ... gonia-2086 - ovo je valjda remastered/deluxe verzija igre koja već postoji, ne znam ništa ni o njima, a iako je dosta light ima dost dobru ocjenu tako da budemo vidjeli

Dobio i nekakav strip i dodatne (promo?) karte za ovu drugu.

Tko kaže da nisam bio u Essenu!?! sbatine
Ovi su korisnici zahvalili autoru Mago de Umago za post (ukupno 2):
tanelorndado
slika
Valsim
Reactions:
Ima zahvala: 2403 puta
 pohvaljen: 2606 puta
Kontakt:

Post Postao/la Valsim »

slika

Vele željezo se kuje dok je vruće :D .
Još jedan oldie but goldie. Ovoga puta jeftin ulov s BoardgameGeek marketa za 20 € + 20 € za poštarinu iz Grčke. S obzirom kakve cijene postiže zadovoljan sam usprkos poštarini. S pozitivne strane dobio sam ju praktički skroz novu. Jedini nedostatak je što je token jedne od 250 jedinica missprint, ali isprintati ću već pravilnu i nalijepiti preko ove. Kao veliki fan povijesti bila mi je na radaru još od izlaska Fantasy Flight inačice 2005. godine. Zadnji put sam ju uočio pred zatvaranje Algoritma, ali tada se za bagatelu pokupovalo grooo drugih stvari. Također sam bio svjestan postojanja najnovije treće edicije s minijaturama, ali ova inačica od Fantasy Flighta mi je bila the one.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Valsim za post (ukupno 5):
dadotanelornjuri006KnivesZorzy
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
dado
Reactions:
Ima zahvala: 3644 puta
 pohvaljen: 2351 put
Kontakt:

Post Postao/la dado »

Ugodno provedeno subotnje poslijepodne kod Svaroga nije moglo rezultirati vraćanjem doma praznih ruku :D

slika

PS hvala ekipi na druženju i na čuvanju 1 primjerka ;)
Ovi su korisnici zahvalili autoru dado za post (ukupno 6):
margeZorzyjuri006tanelornmiljenkorhogam
slika
rhogam
Reactions:
Ima zahvala: 84 puta
 pohvaljen: 179 puta
Kontakt:

Post Postao/la rhogam »

Meni osobno most wanted ove godine tako da blaženi Varaždinci što su tako brzo dobavili 🥳
slika
Ovi su korisnici zahvalili autoru rhogam za post (ukupno 5):
dadoTeehee(R)juri006Zorzytanelorn
slika
smurfORnot
Reactions:
Ima zahvala: 437 puta
 pohvaljen: 796 puta

Post Postao/la smurfORnot »

Nama game nije sjeo, prejednostavan za naš ukus. Igrao sam i 7W duel i recimo on mi je bio daleko bolji po sjećanju. Ovdje tokom gejma nisam osjećao nikakva pretjerana nečkanja, da li uzeti ovo ili ono itd. Ovaj ring track je realno jako težak za ostvariti, jedna strana ga moze ignorirati skoro cijeli game, uzmeš kasnije 2 karte i defakto si drugom igraču onemogućio da dobije na njega makar je uzeo gro karata prije. Support 6 rasa je izgledniji, iako i oko njega treba imati sreće hoćeš li uopće biti u mogućnosti da dođeš do karata. Ok, mapa je tu i nekako mi se cini da ce se vecina partija vrtiti oko toga tko je nakraju u najviše regija. no osobno i nije mi bio nešto preinteresantan taj light aspekt area controla. Nekako to bude, uzmeš kartu, staviš 2 pijunca, uzme on, makne tvoja dva itd., nema tu neke pretjerane strategije. S druge strane, dosta je streamline, sve brzo ide i jako ga je lagano nauciti nekoga.
Ovi su korisnici zahvalili autoru smurfORnot za post (ukupno 2):
juri006rhogam
DarkDefender
Reactions:
Ima zahvala: 309 puta
 pohvaljen: 527 puta

Post Postao/la DarkDefender »

I'll just leave this here:

slika
Ovi su korisnici zahvalili autoru DarkDefender za post (ukupno 8):
blahblahdadoOfficer Barbradyit's meAntomonjuri006Denitanelorn
juri006
Reactions:
Ima zahvala: 1924 puta
 pohvaljen: 680 puta

Post Postao/la juri006 »

Ozone je super :thumbs

slika
Ovi su korisnici zahvalili autoru juri006 za post (ukupno 2):
dadotanelorn
Valsim
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Valsim »

slika

Nova akvizicija, naravno to može biti samo stari Fantasy Flight naslov :) . Riječ je o dvjema poprilično rijetkim ekspanzijama za Relic, što je zapravo Warhammer 40 000 reskin Talismana. Navodno je s uključenim ekspanzijama najbolje moguće Talisman iskustvo koje se može dobiti. Morati će se isprobati da se to potvrdi. Kada to već bude...
Ovi su korisnici zahvalili autoru Valsim za post (ukupno 5):
dadosmurfORnotjuri006tanelornsadistiko
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
Valsim
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Valsim »

Bolje da sam zbrojio prvo komponente pa se onda išao hvaliti, jer u Nemesis ekspanziji fali skoro pola komponenti :shock: .

Kupio preko Bordgame Geek marketa od po profilu dugogodišnjeg i cijenjenog lika iz Grčke, s mnogobrojnim pozitivnim komentarima na kupovine. Tako da mi nejde u glavu što se tu dogodilo? Nije ništa pisalo da nije kompletirano, na koncu druga ekspanzija Halls of Terra je skroz kompletna. Da stvar bude bolja za svaki slučaj sam ga još izričito pitao jesu li ekspanzije 100% kompletirane. Tako da mi stvarno nije jasno. Ako ne možeš vjerovati dugogodišnjem članu (od 2004.) i s pozitivnim komentarima na suradnje, onda kome možeš više?

Jel ima netko negativna iskustva kod kupovina na Geek marketu? Što se može napraviti?
Javio sam se zasad liku s upitom što se tu točno dogodilo, ali bih htio već unaprijed znati što mi je sljedeći korak.
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”