Kickstarter - boardgameovi
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Re: Kickstarter - boardgameovi
Ja sam se dugo lomio, i bio sam spreman ici na 130 $, ali iskreno, nisam nista zakljucio iz recki. Negdje se cak povlaci paralela sa robinson crusoe. Vidim da je dobra za dvoje, ali nisam siguran da li bi nam legla kooperativna igra. Takodjer ne mogu dokuciti vrijeme trajanja partije.
- icarusST
- Reactions:
- Ima zahvala: 164 puta
- pohvaljen: 48 puta
je skonta sam.... i sad ce ic wave 1 base igra, wave 2 ekspanzije.....Shich je napisao/la: 27 ruj 2017, 08:15Mislim da si krivo shvatio. Svaka dodatna igra plaća pola šipinga. Znači ako dvojica skupa naruče, to je 20+10=30:2=15 po osobi.icarusST je napisao/la: 26 ruj 2017, 20:34 vec 370K... svakako pise ako se kupi vise da poštarina ide napola ... znaci 10 dolara max ako je rest of EU
i nema ovi put early bird-a
- icarusST
- Reactions:
a nie igra za svakog... meni se sviđa koncept .... evo pogledajte novi rahdo-ov video
https://www.youtube.com/watch?v=ZSpISwqk3K0&t=215s
https://www.youtube.com/watch?v=ZSpISwqk3K0&t=215s
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 437 puta
- pohvaljen: 796 puta
Vrijeme trajanja? 15-20h prvi curse, mozda vise...ako ne zelite co-op, well, 1mil je traitor kartice...jer nije li super igrati game 15h da te partner ubije na koncu jer je traitor i kaze, ok mos prosetat, ja solo nastavljam,lol
Al drugi cursevi su kraci, cca 5h kolko sam citao. Za ova 2 nova se nezna.
Al drugi cursevi su kraci, cca 5h kolko sam citao. Za ova 2 nova se nezna.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru smurfORnot za post:
- kockica
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:

-
- Reactions:
Pa to je i ekipa komentirala da je totalno promasen goal...jer ovo je daleko predg game za traitoe mehaniku. I jos kazu, a gle, ne zelis se prerabonotkrit u slucaju da vas ifra vise od dvoje, nego doslovxe maltene cekaj kraj gamea prije nego ces sjebat nekog da tebe nemre netko drugi za osvetu sjebat valjda...mislim stvarno...da mi netko tak nes napravi nakon 15-20h poslo bi ga u k. Iako to begin with nebi nikad ni igrao s tom mehanikom.
- icarusST
- Reactions:
je slazem se.... u ovom tipu igre di moras ulozit 15 + sati.... ne bi koristia mehaniku traitor-a.....
- frle
- Reactions:
- Ima zahvala: 30 puta
- pohvaljen: 262 puta
- Kontakt:
Ah, popustio sam nakon rahda (dobro da ga cesce ne gledam) i uzeo sam rookie pledge
-
- Reactions:
Pošto dosta ljudi ocito misli uzimati, što se nebi napravio neki group pledge pa da se poštarina ušpara?
- Ovi su korisnici zahvalili autoru smurfORnot za post:
- Shich
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1607 puta
- Kontakt:
Traitor mehanika je totalno bezveze, ali nitko vas ne sili da se uključi u igru.
7th Continent je primarno solo-2p igra budući da nema nikakvog slijeda igranja. Čak i kad igrate u paru, u većini slučajeva ćete sve raditi zajedno jer je tako isplatljivije i efikasnije. Znači nije igra koju ćete izvaditi na nekom game nightu i igrati s društvom (iako je i to izvedivo), već igra koju ćete igrati i u kojoj ćete guštati sami/s partnerom/obitelji. Igra se lagano može spremiti i nastaviti (uz svoju cijenu) tako da možete uživati u kraćim intervalima.
Ono što dobivate iz svega je jedno fenomenalno iskustvo istraživanja koje nitko u skorije vrijeme neće moći niti se usuditi reproducirati.
7th Continent je primarno solo-2p igra budući da nema nikakvog slijeda igranja. Čak i kad igrate u paru, u većini slučajeva ćete sve raditi zajedno jer je tako isplatljivije i efikasnije. Znači nije igra koju ćete izvaditi na nekom game nightu i igrati s društvom (iako je i to izvedivo), već igra koju ćete igrati i u kojoj ćete guštati sami/s partnerom/obitelji. Igra se lagano može spremiti i nastaviti (uz svoju cijenu) tako da možete uživati u kraćim intervalima.
Ono što dobivate iz svega je jedno fenomenalno iskustvo istraživanja koje nitko u skorije vrijeme neće moći niti se usuditi reproducirati.