Chaos in the Old World
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
- Kontakt:
Re: Chaos in the Old World
E da... ne mogu ni editirat svoje postove. Inače bi to napravio na prošlom - pošto je poslano jedno 10 drugih dok sam ga napisao... 

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
Dakle, igre koje bih ja tebi preporučio (i sadrže malo ili ništa tekstova na karticama, ili su pak lokalizirane, ili se teskt pak vrlo brzo nauči su:lovvre je napisao/la:mozel li mi naveesti neke grofe
- Naseljenici otako Catan - lokalizirana, ali je nelokalizirana igra komaptibilnija sa proširenjima
- Keltis
- Alhambra
- Carcassonne
- Smallworld - odlična rizikolika igra sa raznim proširenjima
- Dominion
- Bohnanza
- Ticket to Ride
Svakako pogledaj i u bazi igara kod nas na portalu kakvih sve igara ima

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Ovo bi bilo divno, ali nekako sumnjam u to...grof je napisao/la:Boros je napisao/la: Ono, što bi bilo dobro jest da npr. CM, Algoritam, tkogod plati autorski prijevod igara od nas koji se s igrama i družimo. Takvi prijevodi bi onda bili i prevedeni u pravilnom žargonu i imali bi smisla, a ljudi koji znaju jezik i igraju društvene igre bi ponešto i zaradili.

hm hmlovvre je napisao/la:jedina drustvena ira koju sam igro je monopoly ali mene zanimaju tipa chaos in the old world
Ako ti ne leži Engleski baš najbolje, svakako preporučam neku igru bez potrebe za čitanjem kartica .. iako se može prevesti na papr, pa čitati sa njega, ali to je meni osobno nekak bezveze, pogotovo ako ima hrpa kartica za čitanje. Jedino ako si i ti i ekipa sa kojom ćeš igrati skroz nabrijan i spreman na to bez pogovora

Ako nisi igrao ništa osim monopolya, preporučam da poslušaš Grofov savjet: oprobaj Catan ili carcassone, igra je "lakša" ali u smislu da kada se nauče pravila nema potrebe za znanjem jezika na kojem je igra. Strateški i igrivošću je tu negdje

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Prebaci na prosilver special edition temu u postavkama, pa će ti se gumbić Citiraj pojavitiDibbler je napisao/la: I jel mi netko može reć kako citirat nečiji post bez da ga c/p? Na svim drugim phpBB2 forumima koje pohodim postoji "Quote" naredba uz nečiji post. Ovdje je nema.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
uz taj prijevod koji mozes zatraziti tu su samo pravila ili i prijevod karata
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Sa vlasnikom CM-a sam već vodio neke razgovore u tom smjeru, te je izrazio pozitivne stavove, ali kada CM financijski stasa. S Algoritmom sam uspio jedino izmijeniti tu i tamo koji e-mail, pa kaj se suradnje tiče najviše polažem trenutno u CM.buraz je napisao/la:Ovo bi bilo divno, ali nekako sumnjam u to...grof je napisao/la:Boros je napisao/la: Ono, što bi bilo dobro jest da npr. CM, Algoritam, tkogod plati autorski prijevod igara od nas koji se s igrama i družimo. Takvi prijevodi bi onda bili i prevedeni u pravilnom žargonu i imali bi smisla, a ljudi koji znaju jezik i igraju društvene igre bi ponešto i zaradili.![]()

- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Slažem se sa ovime ... Lovvre, oladi malo, pričekaj odgovore, razmisli i napiši u jednom postu više od jedne rečenice..Dibbler je napisao/la:E da... ne mogu ni editirat svoje postove. Inače bi to napravio na prošlom - pošto je poslano jedno 10 drugih dok sam ga napisao...
RespectDibbler je napisao/la:E da... ne mogu ni editirat svoje postove. Inače bi to napravio na prošlom - pošto je poslano jedno 10 drugih dok sam ga napisao...

edit: u jebate, ovdje se tako brzo nizaju postovi da mi se čini da bi nam dobro došao kakv shoutbox

Zadnja izmjena: buraz, dana/u 16 kol 2011, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Reactions:
- Kontakt:
Puno hvala na brzom odgovoru.grof je napisao/la:Prebaci na prosilver special edition temu u postavkama, pa će ti se gumbić Citiraj pojavitiDibbler je napisao/la: I jel mi netko može reć kako citirat nečiji post bez da ga c/p? Na svim drugim phpBB2 forumima koje pohodim postoji "Quote" naredba uz nečiji post. Ovdje je nema.

Ispričavam se ostalim korisnicima na skretanju teme...
-
- Reactions:
- Kontakt:
A šta ćeš kad sam cjepidlaka u vezi gramatike - potrudim se uredit svaki post prije slanja, čak i stilskiburaz je napisao/la:RespectDibbler je napisao/la:E da... ne mogu ni editirat svoje postove. Inače bi to napravio na prošlom - pošto je poslano jedno 10 drugih dok sam ga napisao...