Carta Magica

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
smi
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 25 puta
Kontakt:

Re: Carta Magica

Post Postao/la smi »

Naravno, postoji na stotine ducana koji se zovu Carta Magica i prodaju 7 Wonders po 399kn.. te salju ovakva sranja okolo ljudima koji im nisu dali svoj mail.
http://www.cartamagica.hr/nl/nl1.jpg
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

smi je napisao/la:Naravno, postoji na stotine ducana koji se zovu Carta Magica i prodaju 7 Wonders po 399kn.. te salju ovakva sranja okolo ljudima koji im nisu dali svoj mail.
http://www.cartamagica.hr/nl/nl1.jpg
Huh, fakat su oni. Pa slažem se, nije baš OK prisilno ljude flejmat sa letcima.
Morati ću to spomenuti vlasniku, da mu je politika upitno korisna
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

I ja sam dobio mail od njih.. moguće da su preuzeli mail adrese od LoMa, njima sam je bio dao... :(

Pogledah letak, i vidim da su im neke igre koje je ima LoM čak i skuplje nego kaj su bile tamo :(

Nema veze, glavno da rade :)
slika
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

buraz je napisao/la:I ja sam dobio mail od njih.. moguće da su preuzeli mail adrese od LoMa, njima sam je bio dao... :(
Da, vrlo vjerojatno. Budem rekao vlasniku da to ljudi baš i ne vole, pa da to ukine i da oglas na stranice za one koji se žele pretplatiti na tu listu.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Boros
Reactions:
Ima zahvala: 7 puta
 pohvaljen: 15 puta

Post Postao/la Boros »

Postao/la grof » čet kol 18, 2011 6:45 am

buraz je napisao/la:
I ja sam dobio mail od njih.. moguće da su preuzeli mail adrese od LoMa, njima sam je bio dao...

Da, vrlo vjerojatno. Budem rekao vlasniku da to ljudi baš i ne vole, pa da to ukine i da oglas na stranice za one koji se žele pretplatiti na tu listu.
Ako već razgovaramo o Carta Magica, onda bi mogao napomenuti vlasniku da kao što je i buraz spomenuo, malo pripaze na cijene artikala. Za nepovjerovati je da mogu imati cijene igara koje su skuplje nego da naručim igru iz Engleske, platim poštarinu i carinu i još prođem jeftinije. Npr. 7 wonders koji je bio spomenut tu, moguće je dobiti skoro 100 kuna jeftinije i to zajedno sa poštarinom, a takva je situacija i za neke Dominion ekspanzije, a ima i još toga. Ja mogu razumjeti to što stalno govoriš da im se da vremena, ali ako će igre naručivati svakih 3-4 mjeseca (kako sam zaključio iz razgovora sa djelatnicima, unaprijed se ispričavam ako je to pogrešno) onda je to opet isti sistem kakav je imao LOM i novitete nećemo vidjeti mjesecima.
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Hmm, hmmm, to su svakako stvari koje kupci ne vole. Mislim da je lagano krajnje vrijeme da se preko ovog foruma uspostavi komunikacija između trgovine i kupaca.
Tako bi se ovakva pitanja, nedoumice i ostalo vezano uz cijene, izbor igara i sl. direktno rješavale na obostrano zadovoljstvo. Jer pitanja će sigurno biti sve više, a glupo je da Igranje.org bude neki posrednik. Čisto iz razloga grešaka u komunikaciji :)

Tako da ću inzsistirati na takvom podforumu što prije.
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Od sutra u CM dolaze ove igre. Cijene ne znam ;)
Dibbler
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
Kontakt:

Post Postao/la Dibbler »

Uff... :o

Brink of War... Paths of Glory... Troyes... morat ću se zadužit u zelenaša :(
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Oda sada možete svoje upite prema CM-u slati u njihov podofrum. Moderator i pratioc podforuma je Rasho, čovjek koji radi u prodaji.

Nadam se da će se ovime uspostaviti još bolja komunikacija direktno prema trgovini.
thegrey
Reactions:
Ima zahvala: 78 puta
 pohvaljen: 204 puta

Post Postao/la thegrey »

Trazeci jedan drugi topic, slucajno naidoh i na ovaj pa rekoh mozda bi bilo zgodno baciti oko i vidjeti kako je proslo proteklih 200tinjak dana na nasem trzistu.

Eto ne znam za vas, ja pomake od starog LoMa nisam bas vidio. Kao slag na tortu su me nasmijale korekcije cijena nekih igara - FFG asortimana. S obzirom da nemam nikakvu prednost kupovati FFG naslove u CMu nad kupnjom istih u Algoritmu ili Maelstromu te Bookdepositoryu, mislim da me niti ove cijene nece privuci.

Ispricavam se na ovom malo prekritickom tonu, no do sad se nisam uspio oteti dojmu o nekoj znacajnijoj promjeni poslovne politike.

Michael Porter bi nasem trzistu dao znacajke lakog ulaska na isto, jake snage dobavljaca, jake snage kupaca, niske konkurencije, te u posljednje vrijeme - dosta podlozno organskom rastu. Ovo posljednje je moja subjektivna pretpostavka i mislim da je to u velikoj mjeri zahvaljujuci i ovom portalu koje svakim danom sve vise popularizira igranje drustvenih igara.

Namece se zakljucak kako i CM ima slicno videnje te u ukupnoj masi konzumenata, cijenjeni clanovi portala zauzimaju prilicno mali udio - no eto, zahvaljujuci ostalim faktorima Porterove analize odlucio sam (do daljnjega) svoje novce trositi* negdje drugdje.

*i da, kupnja drustvenih igara u 99,9% je trosak a ne investicija koliko god se neki trudili dokazati suprotno :)
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”