Beast

Diskusije vezane uz igre s raznih crowdfunding platformi (Kickstarter, Indiegogo...)

Moderator/ica: sadistiko

Pravila foruma
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
sadistiko
Ima zahvala: 3824 puta
 pohvaljen: 3899 puta
Kontakt:

Re: Beast

Post Postao/la sadistiko »

A u PM, s kim ćeš to igrat?
Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post:
edvinus
slika
Mago de Umago
Ima zahvala: 953 puta
 pohvaljen: 1074 puta
Kontakt:

Post Postao/la Mago de Umago »

Zadnjih dana mi se nudi ovaj Beast na CF.
Izgleda mi zanimljivo, ali onda čitam svakakve komentare...od toga da je super igra, preko toga da je puno zanimljivije igrati beasta, a puno manje huntere do toga da je to najgora igra svih vremena.

Nisam pametan...
slika
Aliensb
Ima zahvala: 280 puta
 pohvaljen: 383 puta
Kontakt:

Post Postao/la Aliensb »

Žena je na essenu uzela sve exp i sad sam joj morao ovu zadnju backati, njoj je to jedna od najdražih igara.

Ja ju nisam dugo odigrao od trenutka kad sam bio beast i igrao protiv 3 huntera, i moji krugovi su trajali po 10ak sekundi dok njihovi po 10ak minuta, krug se sastoji od igranja 1 ili 2 karte ili možeš reći pass ako nisi igrač s najviše karata u ruci,jedna runda je bila ja odigram kartu, njih trojica na krugu od svakog gledaju si karte međusobno, razmišljaju, dogovaraju i kažu pass, onda od drugog sve prolaze sto su io prvog i nakon 10 minuta kažu pass, i kod trečeg isto tako, ja već lud odigram jednu kartu za 10 sekundi i onda opet dogovori po 10 minuta krug od svakog, igrali game od sat i pol 4 sata i na kraju kažu djeluje dosadno igrati beasta zanimljivije je huntere :D

Ali u probranom društvu planiram joj uskoro dati još jednu šansu jer su mi prvi dojmovi bli jako dobri
slika
Odgovori

Natrag na “Crowdfunding igre”