Samo bi se zahvalio ekipi na organizaciji! Danas smo se sin (Luka) i ja jako dobro proveli. On je oduševljen i jedva čeka sljedeći događaj (onaj u Petrinji). Nas dvojica smo uspjeli zaigrati 4 nove igre (što nam je i bio cilj).
Village me ugodno iznenadio i mislim da ću kad tad nabaviti istu za kućnu kolekciju

Uvod u igru nam je odradio Grof (konačno da smo se uživo upoznali, a pivu popili nismo

)
Drugu igru smo zaigrali one neke trke po stazi sa drvenim okruglim formulicama (guraš ih rukom), nisam zapamtio kako se to zvalo, ali to me jako podsjetilo na igre koje smo igrali dok sam ja išao u osnovnu gdje nacrtamo stazu i onda olovkama idemo od ruba do ruba

Nakon te bedastoće od igre smo zaigrali Galaxy Trucker u društvu dvije mlade cure (taman za mog Luku), i mogu reći da me igra ugodno iznenadila nakon prvotnog skepticizma kad sam je vidio u igraonici. Možda je Vicko malo pripomogao sa svojim zanimljivim uvodom u igru i vođenjem dok je imao vremena nas voditi kroz igru. Igra je skroz šaljiva i zanimljiva, a mogućnosti su neograničene.
Za kraj mi je Luka htio odigrati Carcassone, koji se meni nije nikako svidio kad sam ga prvi puta igrao kod prijatelja. Nakon upoznavanja s igrom, odrađen od strane Buraza, pa nam se on i priključio u igri u troje, mogu reći da je bila dosta zanimljiva partija, mada je to i dalje za mene prejednostavna igra, ja volim kad se ima puuuno mogućnosti i kad se igra barem sat i više

Jedno što znam, na ovu igru neću trošit pare, ako nam se baš i zaigra uvijek možemo otići kod prijatelja i igrati s njima
Eto, još jednom hvala na odlično odrađenom poslu, a i na toploj dobrodošlici i nadam se da se u što većem broju vidimo u Petrinji 12.10.
Od žestokog igranja nisam stigao (sjetio se

) puno slikati, imam samo tri slike
https://www.facebook.com/media/set/?set ... cddbd8cd72