4. Dan društvenih igara - KC Peščenica

Teme vezane uz događaje i okupljanja na kojim se igraju društvene igre
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Re: 4. Dan društvenih igara - KC Peščenica

Post Postao/la grof »

sadistiko je napisao/la:Ja ću za svaki slučaj ponesti Eclipse i jednu dekicu :lol:
Uzmi, uzmi, još ćeš i igrače naći. ;)
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

Kad bi Zoki došao onda bi nas već bilo 3 ;-)
slika
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

Samo bi se zahvalio ekipi na organizaciji! Danas smo se sin (Luka) i ja jako dobro proveli. On je oduševljen i jedva čeka sljedeći događaj (onaj u Petrinji). Nas dvojica smo uspjeli zaigrati 4 nove igre (što nam je i bio cilj).
Village me ugodno iznenadio i mislim da ću kad tad nabaviti istu za kućnu kolekciju ;-) Uvod u igru nam je odradio Grof (konačno da smo se uživo upoznali, a pivu popili nismo ;-))
Drugu igru smo zaigrali one neke trke po stazi sa drvenim okruglim formulicama (guraš ih rukom), nisam zapamtio kako se to zvalo, ali to me jako podsjetilo na igre koje smo igrali dok sam ja išao u osnovnu gdje nacrtamo stazu i onda olovkama idemo od ruba do ruba :-)
Nakon te bedastoće od igre smo zaigrali Galaxy Trucker u društvu dvije mlade cure (taman za mog Luku), i mogu reći da me igra ugodno iznenadila nakon prvotnog skepticizma kad sam je vidio u igraonici. Možda je Vicko malo pripomogao sa svojim zanimljivim uvodom u igru i vođenjem dok je imao vremena nas voditi kroz igru. Igra je skroz šaljiva i zanimljiva, a mogućnosti su neograničene.
Za kraj mi je Luka htio odigrati Carcassone, koji se meni nije nikako svidio kad sam ga prvi puta igrao kod prijatelja. Nakon upoznavanja s igrom, odrađen od strane Buraza, pa nam se on i priključio u igri u troje, mogu reći da je bila dosta zanimljiva partija, mada je to i dalje za mene prejednostavna igra, ja volim kad se ima puuuno mogućnosti i kad se igra barem sat i više ;-) Jedno što znam, na ovu igru neću trošit pare, ako nam se baš i zaigra uvijek možemo otići kod prijatelja i igrati s njima :-)

Eto, još jednom hvala na odlično odrađenom poslu, a i na toploj dobrodošlici i nadam se da se u što većem broju vidimo u Petrinji 12.10.

Od žestokog igranja nisam stigao (sjetio se :facepalm ) puno slikati, imam samo tri slike ;-)
https://www.facebook.com/media/set/?set ... cddbd8cd72
Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post (ukupno 2):
Vickoburaz
slika
Valsim
Reactions:
Ima zahvala: 2403 puta
 pohvaljen: 2606 puta
Kontakt:

Post Postao/la Valsim »

sadistiko je napisao/la:Drugu igru smo zaigrali one neke trke po stazi sa drvenim okruglim formulicama (guraš ih rukom), nisam zapamtio kako se to zvalo, ali to me jako podsjetilo na igre koje smo igrali dok sam ja išao u osnovnu gdje nacrtamo stazu i onda olovkama idemo od ruba do ruba :-)
PitchCar :) .
sadistiko je napisao/la:Od žestokog igranja nisam stigao (sjetio se :facepalm ) puno slikati, imam samo tri slike ;-)
Ma lako za fotke, zato su tu bili naši vrijedni volonteri s svojim fotićima da ovjekovječe događaj. Glavno da ste se vi dobro zabavili i lijepo proveli :thumbs .
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
Vicko
Reactions:
Ima zahvala: 312 puta
 pohvaljen: 73 puta
Kontakt:

Post Postao/la Vicko »

Još jednom, puno hvala svima koji su pomogli i pridonijeli ovom događaju svojim entuzijazmom, voljom i strpljenjem. Uz pomoć svih vas učinili smo ovaj događaj veličanstvenim. :D
Bilo je super i zahvalan sam na svakoj pomoći koja je pružena. Nadam se da se vidimo i na nekom sljedećem događaju. ;)
Ovi su korisnici zahvalili autoru Vicko za post (ukupno 2):
burazValsim
Odgovori

Natrag na “Društveni događaji”