Ali statut je odličan!
organizirano igranje u Splitu
- Dread24
- Ima zahvala: 56 puta
- pohvaljen: 40 puta
- Kontakt:
Re: organizirano igranje u Splitu
Ali statut je odličan!
Bolje izdati knjigu nego prijatelja!
- grof
- Redovni član udruge
- Ima zahvala: 1632 puta
- pohvaljen: 2483 puta
- Kontakt:
Ako treba i žaliti ćemo se na odluku, ali vjerujem kako neće trebati.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Gordan
- Ima zahvala: 358 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
Re: Zainteresirani u Splitu
ma kakve računalne igre? maknite to smeće čim dalje od bg!sonjecka je napisao/la:Postoji mogucnost da se u Splitu otvori igraonica, izmedju ostalog i za drustvene igre,
to je nekoliko povezanih prostora gdje bi bila igraonica s racunalnim igrama i kaficem.
- grof
- Redovni član udruge
- Kontakt:
Ima li tu ikakvih pomaka ili je sve stalo?Dread24 je napisao/la:Nadam se da će proć!!:)
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Dread24
- Kontakt:
nemam nikakve obavijesti o pomaku....grof je napisao/la:Ima li tu ikakvih pomaka ili je sve stalo?Dread24 je napisao/la:Nadam se da će proć!!:)
- grof
- Redovni član udruge
- Kontakt:
možda će Sonjecka imati, kad se tu malo javiDread24 je napisao/la:nemam nikakve obavijesti o pomaku....grof je napisao/la:Ima li tu ikakvih pomaka ili je sve stalo?Dread24 je napisao/la:Nadam se da će proć!!:)
nešto se priča po gradu, a mogla je baš Sonjecka imat svoje prste umočene u tu marmeladu...grof je napisao/la:
možda će Sonjecka imati, kad se tu malo javi
- Dread24
- Kontakt:
još nije ništa sigurno. neke ideje su još u razradi i pregovorima. (bila sam sa sonjeckom danas na kavi, pa prenosim).
kada se bude znalo više i konkretnije, obavijestit će nas ona (ili možda ja) ili već netko, na ovom podforumu.... držite fige!
kada se bude znalo više i konkretnije, obavijestit će nas ona (ili možda ja) ili već netko, na ovom podforumu.... držite fige!
- sonjecka
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 4 puta
- Kontakt:
e, sorry u zadnje vrijeme nisam imala previse vremena za drustvene i forum, al bacim oko tu i tamo.
Hvala vam na ponudjenoj pomoci, no ja sam na svoju ruku donila tu ideju (posto sad vidim da se stvar komplicira s udrugama i sl)...a kad bude vrijeme, ako bude prilike ja bi svakako pokusala da se ista i ostvari. Zasad moram pustiti da vidim sto ce uopce biti, malo je zastalo, jos se nista ne zna tocno sto i kako s tim prostorom. Ako bude pomaka,javim.