Hmm, ali CM je za sada sve preuzeo od LoM-a. Novih igara zapravo još nema u dućanu.buraz je napisao/la:Vidim da nitko nije spomenuo, pa da ja kažem da su neke igre na sniženju u Carti. Ako se ne varam, one koje su preozeli od LoMa,
Carta Magica
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
Re: Carta Magica
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Da? Nisam znao to. Neke naslove je lom onda sakrio od akcije 2 za 1, bezobraznici
.. Onda moguce da su snizene stvari koje nitko nece kupit po pravoj cijeni, poput ekspanzije za alhambru XD .

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
drago mi je da je novi ducan, osim inventara, pokupio i dobru komunikaciju s potencijalnim kupcima kakvu je njegovao lom ;)
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Ne znam, ali kao da naslućujem dozu ironije u tvom glasusmi je napisao/la:drago mi je da je novi ducan, osim inventara, pokupio i dobru komunikaciju s potencijalnim kupcima kakvu je njegovao lom

Naime, CM će tek izgraditi komunikaciju s igračima. (jedan od kanal će biti i preko podforuma na Igranje.org stranicama

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Ja za sad imam pozitivne dodire sa njima: gledao sam prije mjesec dana neke ekspanzije, i rekli su mi da se strpim tjedan dva, da će im pasti cijena .. Svaka čast 

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Po mojim spoznajama trebali bi imati i česte akcije s popustima (+ ovi popusti za pisce članaka na Igranje.org, no o tome uskoroburaz je napisao/la:Ja za sad imam pozitivne dodire sa njima: gledao sam prije mjesec dana neke ekspanzije, i rekli su mi da se strpim tjedan dva, da će im pasti cijena .. Svaka čast

- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1191 put
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Bio sam u CM neki dan po prvi put. Vidljivo ima manje artikala nego u LOM-u, ali je sve posloženo pregledno. Već imaju i akcije. npr. Alhambra je snižena sa 269kn na 149kn i slični veliki popusti. Prodavatelji su susretljivi, a kupaca je bilo dosta. Nadam se da će im krenuti i da će u godinama koje dolaze biti veći nego što je LOM ikad bio 
Veselim se prvoj kupovini kad im dođe RFTG:The Gathering Storm

Veselim se prvoj kupovini kad im dođe RFTG:The Gathering Storm

-
- Reactions:
- pohvaljen: 0
- Kontakt:
Kad smo kod RFTG... navratit ću do zg-a krajem rujna pa me zanima jel imate u planu nabavljat 3. ekspanziju - A Brink of War?
Također - ikakve šanse da nabavite Horned Rat expansion za Chaos in the Old World?
Vidio sam trenutnu ponudu (downlodao ono što se nudi na stranici) - nije loša, ali nažalost ništa na što bih potrošio lovu u hipu (možda Horus Heresy - al brate, je skupa
). Runewars mi ima prijatelj, međutim možda ih uzmem recimo za Božić
(ipak dolazi ekspanzija, a originalna igra je već prezabavna).
Također - ikakve šanse da nabavite Horned Rat expansion za Chaos in the Old World?
Vidio sam trenutnu ponudu (downlodao ono što se nudi na stranici) - nije loša, ali nažalost ništa na što bih potrošio lovu u hipu (možda Horus Heresy - al brate, je skupa

-
- Reactions:
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
Upravo sam dobio spam, ovaj news letter od novog mi najdrazheg duchana. Mogu se maknut s liste, ali ne pise od kud im moj mejl. Stvarno su drazhesni.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Ne kužim. Čisto sumnjam da CM ima podignut servis za mailing liste, kada jedva da imaju kakvu takvu web stranicu.smi je napisao/la:Upravo sam dobio spam, ovaj news letter od novog mi najdrazheg duchana. Mogu se maknut s liste, ali ne pise od kud im moj mejl. Stvarno su drazhesni.
Ima u svijetu još Carta Magica, si siguran da je od njih došlo? Osim toga spam poruka ne mora nužno dolaziti od pošiljaoca navedenog u poruci (zapravo vrlo često to i nije, a pravi pošiljaoc je prikriven

Moguće je da imaš trojanca na mašini koji je ukral tvoje e-mail adrese, pa ih sada spam bot koristi...