Upiti oko nabavljanja igara
Moderator/ica: igraj.si
- Vihor
- Reactions:
- Ima zahvala: 111 puta
- pohvaljen: 81 put
Re: Upiti oko nabavljanja igara
Nadam se da je ovo dobro mjesto za moj upit.
Može li mi tko od iskusnijih forumaša reći koliko obično traje dostava kad naručujete s Igraj.si i dobijete li nakon narudžbe i uplate kakvu potvrdu o slanju paketa, bilo kakav mejl zauzvrat? Meni je prošlo oko tjedan dana i zasad još ni glasa, pa ne znam je li to uobičajena procedura ili je došlo do kakvog nesporazuma.
Može li mi tko od iskusnijih forumaša reći koliko obično traje dostava kad naručujete s Igraj.si i dobijete li nakon narudžbe i uplate kakvu potvrdu o slanju paketa, bilo kakav mejl zauzvrat? Meni je prošlo oko tjedan dana i zasad još ni glasa, pa ne znam je li to uobičajena procedura ili je došlo do kakvog nesporazuma.
- kovacu
- Reactions:
- Ima zahvala: 289 puta
- pohvaljen: 430 puta
- Kontakt:
Posalji im upit na mail ili ih kontaktiraj preko face (tamo brzo odgovaraju)
- Vihor
- Reactions:
Hvala! Mejl je poslan jučer pa ako ne bude odgovora, probat ću i FB.
- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3644 puta
- pohvaljen: 2351 put
- Kontakt:
Da, nažalost manjak komunikacije nakon narudžbe s njihove strane je već duže vremena problem. Pa evo i ovdje se više ne odgovara ljudima oko upita...
Koliko sam skužio, firma je one man show kojemu to nije glavni posao pa je vjerojatno i to razlog.
Što se tiče dostave, meni je uvijek dolazilo drugi dan nakon što je poslano i nikad problema oko toga.
Cijene i asortiman su po meni isto odlični samo da je malo poraditi na komunikaciji i sve bi bilo za 5.
Koliko sam skužio, firma je one man show kojemu to nije glavni posao pa je vjerojatno i to razlog.
Što se tiče dostave, meni je uvijek dolazilo drugi dan nakon što je poslano i nikad problema oko toga.
Cijene i asortiman su po meni isto odlični samo da je malo poraditi na komunikaciji i sve bi bilo za 5.

- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 911 puta
- pohvaljen: 1046 puta
- Kontakt:
Ja sam jednom uzeo od njih i iskustvo je bilo jako pozitivno. Čak sam i ostao iznenađen jer sam npr uzeo Brass i Tawantinsuyu, zapisao podatke za uplatu, ali se na kraju zbog obaveza to malo odužilo (cca 5-6 radnih dana).
Kad sam nakon toga pogledao na stranicu Brassa više nije bilo na zalihi. I pošaljem ja njima mail u vezi toga, a odgovor je bio da je moj Brass stavljen sastrane i rezerviran. Onda sam uplatio i u roku od dan-dva sam dobio paket.
Cijene i više nego dobre.
Ali da, malo bi komunikacija trebala biti bolja, swift broj sam trebao naknadno zatražiti, ali s druge strane odgovori na mailove su bili jako brzi.
Sve u svemu ja zadovoljan.
Kad sam nakon toga pogledao na stranicu Brassa više nije bilo na zalihi. I pošaljem ja njima mail u vezi toga, a odgovor je bio da je moj Brass stavljen sastrane i rezerviran. Onda sam uplatio i u roku od dan-dva sam dobio paket.
Cijene i više nego dobre.
Ali da, malo bi komunikacija trebala biti bolja, swift broj sam trebao naknadno zatražiti, ali s druge strane odgovori na mailove su bili jako brzi.
Sve u svemu ja zadovoljan.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Mago de Umago za post (ukupno 2):
- dado • juri006
- Vihor
- Reactions:
Drago mi je čuti vaša pozitivna iskustva. Potvrdili ste mi neke pretpostavke koje sam imao (da je malen biznis, vjerojatno sa strane), a u vjerodostojnost nisam sumnjao, čini mi se kao super trgovina. Zanimalo me baš to u vezi isporuke jer sam se nadao provozati svoju novu igračku ovaj vikend
Držat ću fige!

Držat ću fige!
- Vihor
- Reactions:
Evo i mali izvještaj nakon zadnji put.
Javili smo se mejlom u srijedu navečer. U četvrtak ujutro dobili odgovor i obavijest da je paket poslan, a jutros je već stigao na kućnu adresu! Bio sam siguran da nećemo imati priliku zaigrati ovaj vikend, a kad ono...
Što reći? Divota, jedva čekam i sljedeću plaću ostaviti.
Javili smo se mejlom u srijedu navečer. U četvrtak ujutro dobili odgovor i obavijest da je paket poslan, a jutros je već stigao na kućnu adresu! Bio sam siguran da nećemo imati priliku zaigrati ovaj vikend, a kad ono...

- Ovi su korisnici zahvalili autoru Vihor za post (ukupno 2):
- CrazyBunnyGuy • realuka
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 911 puta
- pohvaljen: 1046 puta
- Kontakt:
Ma super su. Da se jos mrvicu moderniziraju bili bi jos bolji,ali necemo cjepidlaciti...
- kovacu
- Reactions:
- Ima zahvala: 289 puta
- pohvaljen: 430 puta
- Kontakt:
Il mala placa il previse igara kupujesVihor je napisao/la: 05 vel 2021, 11:08 Evo i mali izvještaj nakon zadnji put.
![]()
![]()
![]()

- Ovi su korisnici zahvalili autoru kovacu za post:
- CrazyBunnyGuy