Robinson Crusoe: Adventure on the Cursed Island
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
Re: Robinson Crusoe: Adventure on the Cursed Island
Ne sadrži li Robinson dosta teksta koji bi mogao biti veliki problem klincima?
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 84 puta
- pohvaljen: 49 puta
Mislim da je jedna stvar kooperacija, a druga vođenje djeteta kroz cijelu igru. Za kooperativnu igru htio bi da suigrači imaju potpuno razumijevanje igre. Nisam siguran koliko bi neko malo dijete imalo to kod Robinsona, onda opet budući da ne igram sa djecom možda ih podcjenjujem 

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
Ovisi o o samom djetetu i njegovoj dobi. Općenito stojećem dojam da djeca roditelja gamera dobro asimiliraju igre i već pri ranijoj dobi igraju na zavidnim nivoima. Dječji mozak je kao spužva i brže uči od nas starenja.Marijan je napisao/la:Mislim da je jedna stvar kooperacija, a druga vođenje djeteta kroz cijelu igru. Za kooperativnu igru htio bi da suigrači imaju potpuno razumijevanje igre. Nisam siguran koliko bi neko malo dijete imalo to kod Robinsona, onda opet budući da ne igram sa djecom možda ih podcjenjujem

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1607 puta
- Kontakt:
BGG korisnici preporučaju 10-12 godina kao minimum. Na kutiji piše 14+.
Samo ću ti preporučiti da ne forsiraš dijete pod izlikom kooperacije jer je riječ o jednoj od najkompleksnijih coop igara.
Samo ću ti preporučiti da ne forsiraš dijete pod izlikom kooperacije jer je riječ o jednoj od najkompleksnijih coop igara.
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3732 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
Nisam igrao niti vidio Robinzona, ali mogu reći ovako. Čak iako nekad ne skuže sve do sada (obično oni zapamte pravila, ali se ne mogu valjda koncentrirati da odrade posao kvalitetno), mislim da je dovoljno da sudjeluju, da probaju. Čak iako ne rade sve kako treba (odigraju loš potez i sl.) mislim da im puno znači ako se od njih puno traže, mislim da se osjećaju važnijima. Barem mi se tako čini s mojim 10-ogodišnjakom.