Robinson Crusoe: Adventure on the Cursed Island

Pitanja vezana uz društvene igre
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Re: Robinson Crusoe: Adventure on the Cursed Island

Post Postao/la grof »

Ne sadrži li Robinson dosta teksta koji bi mogao biti veliki problem klincima?
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Marijan
Reactions:
Ima zahvala: 84 puta
 pohvaljen: 49 puta

Post Postao/la Marijan »

Mislim da je jedna stvar kooperacija, a druga vođenje djeteta kroz cijelu igru. Za kooperativnu igru htio bi da suigrači imaju potpuno razumijevanje igre. Nisam siguran koliko bi neko malo dijete imalo to kod Robinsona, onda opet budući da ne igram sa djecom možda ih podcjenjujem :)
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Marijan je napisao/la:Mislim da je jedna stvar kooperacija, a druga vođenje djeteta kroz cijelu igru. Za kooperativnu igru htio bi da suigrači imaju potpuno razumijevanje igre. Nisam siguran koliko bi neko malo dijete imalo to kod Robinsona, onda opet budući da ne igram sa djecom možda ih podcjenjujem :)
Ovisi o o samom djetetu i njegovoj dobi. Općenito stojećem dojam da djeca roditelja gamera dobro asimiliraju igre i već pri ranijoj dobi igraju na zavidnim nivoima. Dječji mozak je kao spužva i brže uči od nas starenja. :)
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1157 puta
 pohvaljen: 1607 puta
Kontakt:

Post Postao/la Shich »

BGG korisnici preporučaju 10-12 godina kao minimum. Na kutiji piše 14+.

Samo ću ti preporučiti da ne forsiraš dijete pod izlikom kooperacije jer je riječ o jednoj od najkompleksnijih coop igara.
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

Nisam igrao niti vidio Robinzona, ali mogu reći ovako. Čak iako nekad ne skuže sve do sada (obično oni zapamte pravila, ali se ne mogu valjda koncentrirati da odrade posao kvalitetno), mislim da je dovoljno da sudjeluju, da probaju. Čak iako ne rade sve kako treba (odigraju loš potez i sl.) mislim da im puno znači ako se od njih puno traže, mislim da se osjećaju važnijima. Barem mi se tako čini s mojim 10-ogodišnjakom.
slika
Odgovori

Natrag na “Društvene igre”