Šta ste zadnje igrali?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Tpucic
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0

Re: Što ste zadnje igrali?

Post Postao/la Tpucic »

Brass (odličan), Pillars of earth (ok), World without end (odličan), zna li netko gdje ima igra Small World za kupiti u zgb-u, općenito gdje ima boardgameova u Zagrebu, u Osijeku su nam propali svi Land of magic storovi, jedino jadna ponuda u Mulleru

pozdrav
Fizzletop
Reactions:
 pohvaljen: 6 puta
Kontakt:

Post Postao/la Fizzletop »

U zagrebu imas Cartu Magicu u frankopanskoj (haustor preko puta pravnog fakulteta gdje je cini mi se svedsko veleposlanstvo), U Algoritmima (nemas u svima isti izbor) i eventualno Muller (cini mi se da onaj u Garden Mallu u dubravi ima najveci izbor igara).

A uvijek mozes pogledasti sto book depository ima na akciji, imaju besplatan shipping i znatno nize cijene od prosjecnih hrvatskih.
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Ja bih rekao da Muller na trgu ima najveći izbor igara. I onaj u city centru one west. Tamo sam znao vidjeti igara kojih nije bilo u Dubravi..
slika
Fizzletop
Reactions:
 pohvaljen: 6 puta
Kontakt:

Post Postao/la Fizzletop »

Moze biti, ne hodocastim precesto u dio Mullera u kojem ne drze cokoladu :O
Broloski
Reactions:
Ima zahvala: 52 puta
 pohvaljen: 197 puta
Kontakt:

Post Postao/la Broloski »

Hmm, pa ja prodajem small world :D pogledaj post pod mali oglasi
Krscho
Reactions:
 pohvaljen: 15 puta
Kontakt:

Post Postao/la Krscho »

Zadnje sam igro ticket to ride, imam ogromnu zelju zaigrati game of thrones boardgame dal ima ko :)
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Tpucic je napisao/la:Brass (odličan), Pillars of earth (ok), World without end (odličan), zna li netko gdje ima igra Small World za kupiti u zgb-u, općenito gdje ima boardgameova u Zagrebu, u Osijeku su nam propali svi Land of magic storovi, jedino jadna ponuda u Mulleru

pozdrav
Carta Magica, Mueller i Algoritam.

Smallworld imaš u CM-u (prodavali su ga baš na DDI-u ;) )

No, jeftinije ćeš proći ako uzmeš od Broloskog malo rabljeni, osim ako baš želiš novu zapakiranu igru...
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Tpucic
Reactions:
 pohvaljen: 0

Post Postao/la Tpucic »

Hvala puno, za savjete vezane za trgovine.
Što se tiće Ticket to ride imamo nekoliko verzija, najbolja mi je Europe, trenutno igramo Asia i ok je.
Game of thrones BG je ok ali za to stvarno treba naći dobru ekipu, bolji mi je od card game.
Evo mog popisa najaktualnijih igara

World without end
Princes of Florance
Brass
Puerto Rico
Pillars of Earth
Ticket to Ride(asia)
Pover Gridd, prije smo puno igrali Tikal, Amun Ra---
Zoki
Reactions:
Ima zahvala: 29 puta
 pohvaljen: 60 puta
Kontakt:

Post Postao/la Zoki »

Redovito se igra: Battlestar galactica, game of thrones BG, puerto rico, roborally, dixit, red dragon inn....

Probao sam carcasson i alhambru i odlične su mi.
Krscho
Reactions:
 pohvaljen: 15 puta
Kontakt:

Post Postao/la Krscho »

Jučer dosta toga odigro, al partija game of thronsea ostala u dobrom sjećanju, bilo nas četvero, imam čak i sliku vidim nitko ništa ne slika da malo slikama iz igraonice obljepimo fejs i stranice pa mogu ja ako je to ok :D

http://img580.imageshack.us/img580/8775 ... 173705.jpg

Kratak opis:

Igrali smo ja ( lanister), mislav ( stark), andrej ( baratheon) i marijan ( greyjoy, čija i igra), neznam im nickove ovdje na forumu ako opće jesu na istom.

Većinu partije je Stark skupljo zimnicu na sjeveru, dok su Lanister i Greyjoy se medusobno urotili da zauzmu westeros, u to vrijeme je brodskom ergelom Baratheon najavio zauizmanje sjevera no nakon propalih napada se okrenuo jugu i slobodnim zemljama. te širenju na zapad. U šta se pokazo ključnom momentu partije Greyjoj je okrenuo leđa Lanisteru i urotio se s Baratheonom te zauzeo Lanisport, to se pokazalo kombnim jer su tada napali i wildlingsi i kao lowest bider je Greyjoy izgubio dio svoje vojske što je omogućilo Baratheonu nesmetane napade te zauizmanje 7 tvrđava za pobjedu.

Mogu samo da kažem, Lanister always pays his debts
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”