Prve dve stranice su rješene
I Nagrade, i kategorije/mehanike/ i ostale pizdarije.
Par naputaka kojih sam se držao kod upisivanja nagrada, pa bi bilo dobro da se toga drže osobe koje će iste upisivati. Možda nebi bilo loše to staviti u priručnika za pisanje jednoga dana:
- Unosio sam nominacije posebno i nagrade posebno
- Mnoge nagrade imaju više podkategorija, ali se nisam njima zamarao - sve sam stavljao pod istu nagradu
- Ako je neka igra jedne godine nominirana za nagradu, a druge godine opet nominirana i osvojila, onda sam igru zabilježio da je nominirana za nagradu i osvojila nagradu
- Na bggu piše i nominacija i osvojena nagrada u istoj godini, ja sam samo upisivao osvojenu nagradu. Oni to imaju tako jer vjerojatno u išćekivanju pobjednika igra ima upisanu nominaciju. Nama to netreba.
- Neke nominacije na BGGu su označene kao Finalist, i još neki nazivi kojih se trenutno ne mogu sjetiti, pazite na to: najsigurnije je kliknuti na nagradu, i onda sigurno piše dali je igra osvojila nagradu ili ne.
- Ista stvar je sa nekim nagradama (npr Ludoteca Ideale official selection je osvojena nagrada)
Eto, nadam se da će mi netko pripomoći u ovome, jer nisam ziher koliko ću brzo moći napraviti ostatak
Isto tako će trebati opis kategorija, mehanika itd. prevesti na hrvatski, i poslije izbrisati stare nagrade..
No, o tom potom