Sent from my F8331 using Tapatalk
Pogodi igru
- dlakar
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Re: Pogodi igru
Da igramo kaladont, sad bi bilo prigodno ga izgovorit. Možda netko od ratnih drugova se priključi
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
Baš me zanima ima li ju još netko sa ovih prostora. Ili ju je možda igrao..
Čekam do sutra popodne
Čekam do sutra popodne
Hehehehe...
Ali da se razumijemo, iako definitivno jest opskurni wargame s Tajvana, Dice Tower je imao recenziju igre, kao i megapopularna blogerica štefa hodges. Ljubitelji Sekigahare trebali bi skrenuti pozornost jer je tema povijesni prequel. Mehanički smo negdje na razmeđi Birth of America serije i Maca Gerdtsa uz ponešto inovacije pri napadima i kartaškim momentom special abilityja generala. Moj omiljeni YouTube kanal Extra Credits (Extra History) ima jednu seriju o glavnom junaku igre....
Lourdin je bio svodnik za ovu igru tako da jezik za zube.
Ali da se razumijemo, iako definitivno jest opskurni wargame s Tajvana, Dice Tower je imao recenziju igre, kao i megapopularna blogerica štefa hodges. Ljubitelji Sekigahare trebali bi skrenuti pozornost jer je tema povijesni prequel. Mehanički smo negdje na razmeđi Birth of America serije i Maca Gerdtsa uz ponešto inovacije pri napadima i kartaškim momentom special abilityja generala. Moj omiljeni YouTube kanal Extra Credits (Extra History) ima jednu seriju o glavnom junaku igre....
Lourdin je bio svodnik za ovu igru tako da jezik za zube.
Boardgames are power fantasies.
Maciej Janik et al.
Maciej Janik et al.
Da sada sam siguran da sam pogledao review, igra mi se činila fora, ali mislim da nema šanse da se sjetim kak se zove.