Nebih sad ovdje dizao tenzije, al imam svoje mišljenje, možda bolje da ne iznosim

Moderator/ica: sadistiko
Diži tenzije, ja sam na ovom forumu prvenstveno radi drame.sadistiko je napisao/la: 22 tra 2021, 16:58 Kako sam si i mislio. Ipak nemam toliko vremena da bi čitao.
Nebih sad ovdje dizao tenzije, al imam svoje mišljenje, možda bolje da ne iznosim![]()
Bar u današnje vrijeme nije problem ljudima naci nacin zašto biti uvrijeđen...il je to tema, posebno su osjetljive kolonijalne(Mombasa i Puerto Rico npr.), ili su naprimjer slučajno karte koji prikazuju robove(5 tribes recimo), slučajno malo seksualizirani ženski likovi, nedaj bože dekolte da se vidi na slici, npr ovaj zadnji Tiny Epic se našao na tapeti radi toga(Nemesis isto, zašto su ženski likovi u seksi pozama, imaju štikle itd), nedovoljna zastupljenost žena, nedovoljna zastupljenost drugih boja kože(Zašto recimo u Maracaibu prevladavaju bijeli likovi na večini karata je popriličan problem), eto sada su i ovakve teme recimo problematične radi ubijanja životinja, također u Agricoli kada morate ili jednostavno ubijate životinje da prehranite obitelj, nije baš zgodno, jer eto, što nije u redu s vama da idete sada ubijati životinje...nedovoljna zastupljenost LGBT skupina, npr zašto nemamo LGBT Witchera?! Siguran sam da ima još dosta toga...