Sto se tice ekspanzija,ne znam kako ide ovaj group pledge i one, valjda se u pm-u moze po zelji dodati tko sto zeli?
Moderator/ica: sadistiko
Da, pledge je 6 baznih, pa kao addonove dodaješ što hoćeš.smurfORnot je napisao/la: 18 srp 2019, 14:14 Mislim da zadnji put nije bila velika razlika u cijeni izmedu 1wave i 2 wave shippinga, a obzirom da bi de na wave2 moglo cekati podosta...lords of hellas je dosta dugo cekao mislim, mozda je i bolje 2 wave? Ugl vidimo kada budu cijene pa se dogovorimo
Sto se tice ekspanzija,ne znam kako ide ovaj group pledge i one, valjda se u pm-u moze po zelji dodati tko sto zeli?
Ako netko pledgea više od 1 £ očito će morati ili preuzeti grupni pledge na sebe ili ispada iz kombinacija.Noghri je napisao/la: 26 srp 2019, 12:57 Ja sam vec pledgao bez minija. Jel cemo moci kombinirati group ako sam > 1 pledge?
Vjerojatno, ali to ćemo znati tek u Pledge Manageru, tamo točno izračunava poštarinu za sve artikle.smurfORnot je napisao/la: 26 srp 2019, 13:13 Mislim cak i u najgorem slucaju da nema group pledga bez minija, vjerojatno je shipping discount u slucaju da nas vise uzme game pretpostavljam?