4. Dan Društvenih Igara u Petrinji
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3732 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
Re: 4. Dan Društvenih Igara u Petrinji
Sad bi već bio malo sretniji kad bi krenuli dogovori oko dolaska i koje igre ćete ponesti.
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1607 puta
- Kontakt:
Usporedbom sa tvojom kolekcijom predlažem slijedeće igre:
7 Wonders Leaders, Bang, Carcassonne, Citadels, Coloretto, Dixit Odiseja, Drako, Drakon, Eleminis, Gambit 7, Hanabi, Hey that's my fish!, Jungle Speed, King of Tokyo, Kraljevstva, Land Unter, Manhattan, Mondo, Fluxx, Pandemic, Ricochet Robots, SET, Shadow Hunters, Smash Up, Splendor, Takenoko, Avalon, Love Letter.
To su sve jednostavne igre koje se brzo nauče i odigraju u maksimalno sat vremena, a uglavnom za pola sata.
7 Wonders Leaders, Bang, Carcassonne, Citadels, Coloretto, Dixit Odiseja, Drako, Drakon, Eleminis, Gambit 7, Hanabi, Hey that's my fish!, Jungle Speed, King of Tokyo, Kraljevstva, Land Unter, Manhattan, Mondo, Fluxx, Pandemic, Ricochet Robots, SET, Shadow Hunters, Smash Up, Splendor, Takenoko, Avalon, Love Letter.
To su sve jednostavne igre koje se brzo nauče i odigraju u maksimalno sat vremena, a uglavnom za pola sata.
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Evo da se i ja oglasim malo: nisu mi majstori stigli doći, pa sam jučer sam montirao laminate do 10 navečer, a još bi trebalo posložiti sobu do kraja kak spada, pa mi je možda malo nezgodno ići jer bih to volio rješiti do kraja godine, a nekak mi je baš ta subota njazgodnija za to napraviti
Koliko vidim ako ja ne idem, onda baš i nema nekog prijevoza za ostale, što bi značilo da bi Sadistiko izvisio malo.
Teoretski mogu oprobat dovriti radove na sobi sutra, iako imamo neku familiju kojoj moramo ići, ali možda bih i uspio, pa da mi je subota slobodna.
Glavno pitanje mi je dali postoji neki prijevoz za ostale ako ja ne idem?
Srećan božić

Koliko vidim ako ja ne idem, onda baš i nema nekog prijevoza za ostale, što bi značilo da bi Sadistiko izvisio malo.
Teoretski mogu oprobat dovriti radove na sobi sutra, iako imamo neku familiju kojoj moramo ići, ali možda bih i uspio, pa da mi je subota slobodna.
Glavno pitanje mi je dali postoji neki prijevoz za ostale ako ja ne idem?
Srećan božić

- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2403 puta
- pohvaljen: 2606 puta
- Kontakt:
Sandro bi možda mogao dobit od roditelja taj dan. Javit će sutra ili preksutra, pa ja javim ovdje. No šanse baš i nisu prevelike. Ukoliko ne dobije auto taj dan ti nam onda ostaješ kao jedina nada.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Ajoj, ovo sad na kraju ne izgleda nimalo dobro 
Da ne spominjem neke druge probleme koje imam oko organizacije.
Nadam se da bu sve dobro prošlo na kraju i da ćemo se i mi i oni koji dođu dobro zabaviti.

Da ne spominjem neke druge probleme koje imam oko organizacije.
Nadam se da bu sve dobro prošlo na kraju i da ćemo se i mi i oni koji dođu dobro zabaviti.
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Ma ko bi nosio igre još u bus?
Gorivo za auto je oko 100kn i to mi plaćamo jednoj ekipi koji bi došli s igrama i kao ispomoć oko objašnjavanja igara. Kako sam rekao još u početku.
Gorivo za auto je oko 100kn i to mi plaćamo jednoj ekipi koji bi došli s igrama i kao ispomoć oko objašnjavanja igara. Kako sam rekao još u početku.