Chaos in the Old World
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
- Kontakt:
Re: Chaos in the Old World
"Nejasan". Recimo, u igri se često spominju izrazi "round" i "phase": što se pravila tiče, ovo dvoje nije istoznačno, no posve je normalno da netko tko prvi put vidi igru - i kome engleski nije prvi jezik - to dvoje izjednači, što može neke stvari u igri učiniti nebalansiranim. Dapače, može se dogodit da ti je i krivo otisnuto u igri (prva izdanja su imala par nezgodnih pogrešaka pri tiskanju). Također, nekolicina magija nije iscrpno (ili uopće) obuhvaćeno pravilima kako točno funkcioniraju (najblatantniji primjer je koje magije "Changer of Ways" - svojevrsna kontračarolija - može negirati, a koje ne može). Igru definitivno možeš igrat bez FAQ-a, nemoj me krivo shvatit, ali kad tad ćeš naići na nejasnoću koju ti rulebook neće riješit. 

- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Meni je skroz zabavno čitat tvoje postove lovvre: svaki manje od 7 riječi 

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 7 puta
- pohvaljen: 15 puta
Gotovo da nema igre koja je prevedena na hrvatski.
Mislim da bi svi uvoznici trebali biti obavezni staviti pravila na hrvatskom u kutiju ili barem zapakirati na neki način uz igru kako je bilo u Mulleru.
LOM to nije nikad radio, vjerojatno neće ni Carta Magica.
Dakle ak ti engleski nije jača strana, ne bih ti preporučio kupovinu ovako komplicirane igre.
Mislim da bi svi uvoznici trebali biti obavezni staviti pravila na hrvatskom u kutiju ili barem zapakirati na neki način uz igru kako je bilo u Mulleru.
LOM to nije nikad radio, vjerojatno neće ni Carta Magica.
Dakle ak ti engleski nije jača strana, ne bih ti preporučio kupovinu ovako komplicirane igre.