Puerto Rico
- thegrey
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 204 puta
Re: Printanje Puerto rico expanzije
A4 samoljepljivi - isto kao i naljepnice, samo nije izrezan... cijela strana je jedna velika naljepnica dimenzija A4
Ljepenka - http://prosvjeta-knjizare.com/hr/katalo ... t/ljepenka
Ovi u prosvjeti (specijalni papiri) stvarno imaju dobar izbor
Ljepenka - http://prosvjeta-knjizare.com/hr/katalo ... t/ljepenka
Ovi u prosvjeti (specijalni papiri) stvarno imaju dobar izbor
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
Jel i u toj provjeti imaju taj samoljepljivi A4 pa ga kupim i otfuram u kopiraonu ili drze i u printaonama/kopiraonama te papire?
Hvala
Hvala
- thegrey
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 204 puta
Oni se obicno prodaju u pakiranjima 25/1, 50/1 ili 100/1 (nisam siguran tocno po koliko, ali ih nisam vidio pojedinacno). U ovom slucaju phone is your best friend.
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1191 put
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Re: Puerto Rico
Podcast na engleskom jeziku koji će vas naučiti igru: http://howtoplaypodcast.com/episodes/ep ... erto-rico/
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 10 puta
- pohvaljen: 21 put
Koja je fora s tom igrom, zašto je tolko visoko rangirana? Kupio sam ju prije mj dana, odigro oko 20 partija sa 2,3 i 4 igrača. I više mi nije zanimljiva. Svaki put sve isto, ništa zanimljivo se ne događa. Na početku je bilo zanimljivo,al kad sam skužio kak funkcionira postala je dosadna predvidljiva igra. Po čemu je tolko popularna? Što ja to ne vidim ?
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1191 put
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Neki bi rekli da se u većini euro igara (tzv. kjube pušera) ništa zanimljivo ne događa, da su predvidljivi nakon što ih skužiš i da uvijek postoji samo 1 ili 2 optimalan potez
Meni je PR dosadio već nakon 5-6 igranja, pogotovo nakon skriptiranog igranja prvih par rundi, a i kasnije.

Meni je PR dosadio već nakon 5-6 igranja, pogotovo nakon skriptiranog igranja prvih par rundi, a i kasnije.
- Igor
- Reactions:
- Ima zahvala: 196 puta
- pohvaljen: 402 puta
- Kontakt:
Otprilike isto moj dhmrph,moja je bila tik do za potpale iskorištena,ali sam je skoro pa poklonio.Ono što je zanimljivo i naučio sam lekciju o pozadini marketinga koji stoji iza,gdje je sve rast rasta....čak su je proglašavali čudom odmah do šaha..
Reći da je igra zastarjela ne objašnjava puno,upravo radi toga što euro igre kakve ih danas poznamo izgubile su dosta na dubini i tematski nakon '95,razlog mi nije jasan,osim što pravila postaju manja samim takvim "face-liftingom",a zakinuti krajnjeg korisnika najlakše je.
Reći da je igra zastarjela ne objašnjava puno,upravo radi toga što euro igre kakve ih danas poznamo izgubile su dosta na dubini i tematski nakon '95,razlog mi nije jasan,osim što pravila postaju manja samim takvim "face-liftingom",a zakinuti krajnjeg korisnika najlakše je.
17.47 C. KAMIKAZES ATTACK ALONE....
- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 775 puta
- Kontakt:
igra je bila broj 1 na bgg nekih sedam godina, ne može to bit nezasluženo.. i meni osobno je igra broj jedan, iako ju zadnjih godina baš i ne igram, čak ju niti ne posjedujem osobno.. naime, trenutno se izbacuje i previše novih dobrih igara, koje treba probat, a lakše ih je i nabaviti.. ali prije nekih pet šest godina igrali smo ga stalno.. i da netko predloži sad da odigramo partiju, nikad ne bi odbil.. slično je i sa šahom 

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 84 puta
- pohvaljen: 49 puta
Imao sam Puerto Rico na wishlisti, ali dok sam je proučio izgleda užasno skriptirano. Ne znam je li bitno što je visoko rangirana na bggu. Meni osobno to uopće nije bitno mjerilo.
- Igor
- Reactions:
- Ima zahvala: 196 puta
- pohvaljen: 402 puta
- Kontakt:
Rank na bgg uvijek je upitan,ali to nije nova priča npr. ako daš jednoj VQ rating 9 onda padne na 9-10 mjesto,promjenom rating-a na 8 skače na poziciju br.7.
Količina prodanih pirmjeraka i zarada su možda jedino relevantni,ali opet ne govore o kvaliteti
i tako u krug..
Količina prodanih pirmjeraka i zarada su možda jedino relevantni,ali opet ne govore o kvaliteti

17.47 C. KAMIKAZES ATTACK ALONE....