Carta Magica
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
Re: Carta Magica
Molim.VictiniLover je napisao/la:TNX Grof

BTW, postavili smo podatke o Carta Magici na portal, pa je sada lakše vidjeti adresu, kontakt i radno vrijeme.
Tako će to tu stajati sve dok Carta Magica ne izradi logo i ne podigne vlastite web stranice.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Zvao sam danas da pitam o nekoj igri nešto, i cura koja se javila zvučala je kao da nema pojma o ničemu.. vjerojatno je nova u svemu tome pa bu se priučila 

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Ha čuj, moramo im dati malo vremena. Ipak je sve otvoreno na brzaka kako praznina između zatvaranja LoM-a i otvaranja CM-a ne bi trajala predugo.buraz je napisao/la:Zvao sam danas da pitam o nekoj igri nešto, i cura koja se javila zvučala je kao da nema pojma o ničemu.. vjerojatno je nova u svemu tome pa bu se priučila
BTW, vjerujem da će podforum Carta Magice koji će se ovdje kad-tad otvoriti davati relevantnije informacije nama korisnicima. Samo treba strpljenja.

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Nekak sam se nadao da bu ostala ona cura iz LoMa radit tamo: fakat je znala i voljela igrati društvene igre.. možda i je ostala ..
ili je potonula sa LoMom .. 

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Mislim da je ona bila dio One2Play tima, te je tako i otišla.buraz je napisao/la:Nekak sam se nadao da bu ostala ona cura iz LoMa radit tamo: fakat je znala i voljela igrati društvene igre.. možda i je ostala ..ili je potonula sa LoMom ..
- danijel2008
- Reactions:
- Ima zahvala: 81 put
- pohvaljen: 200 puta
- Kontakt:
šteta ako je otisla. mislim da znam o kojoj se curi prica. stvarno me iznenadil informiranoscu. kad god sam nazvao ili dosao tamo, a da je ona radila, dobio sam informacije koje sam trazio pa cak i vise.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Znam... i mene je dojmila, ali eto. Život ide dalje. Tko zna, možda se jednom i vrati u CM.danijel2008 je napisao/la:šteta ako je otisla. mislim da znam o kojoj se curi prica. stvarno me iznenadil informiranoscu. kad god sam nazvao ili dosao tamo, a da je ona radila, dobio sam informacije koje sam trazio pa cak i vise.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
buraz je napisao/la:Možda možemo kakovu peticiju započet?