RespectDibbler je napisao/la: A šta ćeš kad sam cjepidlaka u vezi gramatike - potrudim se uredit svaki post prije slanja, čak i stilski
Chaos in the Old World
- buraz
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 115 puta
- Kontakt:
Re: Chaos in the Old World
ja znam egleski onako prosjecno ali nisam siguran jeli tekst kompliciran kao na onim yu gi oh kartama gdje pola nerazumijem
-
Dibbler
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
- Kontakt:
Još kompliciraniji, stari.lovvre je napisao/la:ja znam egleski onako prosjecno ali nisam siguran jeli tekst kompliciran kao na onim yu gi oh kartama gdje pola nerazumijem
steta onda moram kod strica u australiju nauciti engleski i vratiti se i igrati kompicirane drustvene igre
- grof
- Redovni član udruge
- Ima zahvala: 1632 puta
- pohvaljen: 2483 puta
- Kontakt:
Možeš ti i ovdje naučiti Engleskilovvre je napisao/la:steta onda moram kod strica u australiju nauciti engleski i vratiti se i igrati kompicirane drustvene igre
Zato ti i savjetujem lakše, a opet jako dobre igre. Dominion baš ima jednostavan Engleski na karticama
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Ali kad mi to nije zanimljivo ali cu ja kupit igru i s interneta prijevod za svaku kartu i bas me briga poslje napamet naucis
- grof
- Redovni član udruge
- Kontakt:
Ajde nećemo se sada svaditi, Buraz je mislio na tvoje općenito ophođenje na forumu. Pogledaj malo kako drugi pišu poruke.lovvre je napisao/la:I tebi nebi skodilo to isto
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Kontakt:
Čuj, i tako je volja i želja za nečime upravo najbitnija za uspjeh. Stoga, u tvom slučaju, možda i upalilovvre je napisao/la:Ali kad mi to nije zanimljivo ali cu ja kupit igru i s interneta prijevod za svaku kartu i bas me briga poslje napamet naucis