U kojem formatu planirate pogledati film? Prošla su vremena kad se jednostavno išlo u kino. Sad možemo birati između klasičnog prikazivanja, tj. 2D formata, zatim običnog 3D formata (Real 3D) i ekstra velikog i svjetlog ekrana u IMAX 3D formatu (doduše samo u Zagrebu).
Film je sniman u revolucionarnih 48 sličica u sekundi (umjesto standardnih 24). Neki ovu novinu hvale, neki jako kude. Navodno je slika toliko oštra da se u jednoj sceni mogu vidjeti kontaktne leće Iana McKellena

Kritike su većinom pozitivne, al nisu oduševljavajuće. Na RottenTomatoes je film na 72% pozivitnih kritika. Al to je relativno i subjektivno.

Ja jedva čekam film i planiram ga pogledati u 2D formatu. Nisam baš ljubitelj skupog 3D-a. Dovoljne su mi ove jedne naočale koje stalno nosim, ne trebaju mi još jedne

Jako se veselim i igri The Lord of the Rings: The Card Game - The Hobbit: Over Hill and Under Hill koju bi uskoro trebao dobiti jedan forumaš, pa da zajedno prolazimo Bilbove avanture

http://igranje.hr/igre/the-lord-of-the- ... under-hill
Koje vam je mišljenje o razdvajanju radnje knjige na čak 3 filma? Meni se sviđa, ali se nadam da neće beskonačno razvlačiti radnju. Nadam se kvalitetnim likovima, dobrim dijalozima i objašnjenjima.