Baš sam i ja htio to pitati kad sam vidio da su počele diskusije o oglasima, koliko puta tražim nešto i izbacuje samo prodane igre, valjda ljudi misle da si tako dižu ugleda kao prodavaći, ali u teoriji što god da napišu može ili ne mora biti istinaray je napisao/la: 10 svi 2026, 14:51 Sad kad je "aktivna" ova tema, zašto ljudi ostavljaju prodane igre u oglasima?
Jedino razlog vidim da trollaju nas ostale kad koristimo search za neki gejm i vidimo da je u nekom oglasu, samo da vidimo da je prodan![]()
[RASPRAVA] O oglašavanju i cijenama igara
- Aliensb
- Ima zahvala: 280 puta
- pohvaljen: 383 puta
- Kontakt:
Re: [RASPRAVA] O oglašavanju i cijenama igara
-
Officer Barbrady
- Ima zahvala: 76 puta
- pohvaljen: 44 puta
pa da, mozes staviti ispod listu 100+ prodanih igara i tko će znati je li to zaista prodano ili je izmišljena lista...
Evo ja sam jedan od tih koji ostavljam prodane igre. Iskreno nisam razmišljao o tome zašto ostavljam do ovih pitanja
Znam da ovdje ima topic "Što je pošto prodano" gdje je ekipa prije ostavljanja pošto je prodala nešto, pa valjda nesvjesno sam nastavio ja ostavljat kao neku arhivu kao eto prodana je igra za toliko novaca, pa ak netko prodaje istu igru može potražiti aha ta igra se prodala za tolko ak stavim istu cijenu možda ju prodam za isto.
Ak je trn u oku editiram kod sebe, evo mojih 5 centi
Znam da ovdje ima topic "Što je pošto prodano" gdje je ekipa prije ostavljanja pošto je prodala nešto, pa valjda nesvjesno sam nastavio ja ostavljat kao neku arhivu kao eto prodana je igra za toliko novaca, pa ak netko prodaje istu igru može potražiti aha ta igra se prodala za tolko ak stavim istu cijenu možda ju prodam za isto.
Ak je trn u oku editiram kod sebe, evo mojih 5 centi
- Zorzy
- Ima zahvala: 582 puta
- pohvaljen: 196 puta
- Kontakt:
Yep, kod mene razlog je taj. Moljakat mi se za kvačicu na reputaciju neda. A većina to ne ostavlja, bili novi ili stari korisnici foruma. Ako toliko smeta maknem.Aliensb je napisao/la: 11 svi 2026, 07:35Baš sam i ja htio to pitati kad sam vidio da su počele diskusije o oglasima, koliko puta tražim nešto i izbacuje samo prodane igre, valjda ljudi misle da si tako dižu ugleda kao prodavaći, ali u teoriji što god da napišu može ili ne mora biti istina
Mene je samo zanimalo. Ostavili, nastavili, obrisali - meni svejedno.
Najveći trn u oku su mi ovi gdje ostave pomiješano s ne prodatim. Pa moram dobro gledati, kaj je prodano a kaj nije, pogotovo ak nije nekako očito naznačeno: bojom, precrtanim tekstom i slično.
Najveći trn u oku su mi ovi gdje ostave pomiješano s ne prodatim. Pa moram dobro gledati, kaj je prodano a kaj nije, pogotovo ak nije nekako očito naznačeno: bojom, precrtanim tekstom i slično.