Kupovina,prodaja i zamjena Bg-a ovdje na forumu...

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Odgovori
heathendome
Reactions:
Ima zahvala: 5 puta
 pohvaljen: 4 puta
Kontakt:

Kupovina,prodaja i zamjena Bg-a ovdje na forumu...

Post Postao/la heathendome »

Primjetio sam da je zadnjih godinu dana prodaja i kupnja ovdje na forumu drasticno opala...ne razumijem kako je do toga doslo,sjecam se na starome forumu od LOM-a je uvijek bilo nesto zanimljivo za kupnju a i mijenjalo se toga mnogo vise :/

I onda samo odjednom,sve je to samo stalo,ne razumijem iz kojega razloga...kao da se vise nitko ne zeli rijesiti igre koju je izigrao i koja mu nije u top 5.....ja sam recimo sigurno 50% igara kupio polovne,posto je puno zgodnije a i jeftinije nego narucivati iz inozemstva ili u nasim ducanima..meni je sasvim normalno da odigram par puta i dam u zamjenu ili prodaju..a primjetio sam i naravno nezaobilazno kako je kupovna moc opala,pa tako i kada nudim nesto,ne da se niti zamijeniti niti prodati...svaka cast izuzecima koji su veci manijaci od mene,hahaha..i eto,vec mjesecima pratim tko sta nudi i realno niti jedan naslov me nije zaintrigirao do sada...naravno imam nekakvu svoju listu koja me zanima,ali prije sam bez beda svako malo naisao na nesto sto odmah zelim,danas je to prakticki nemoguce...ne kuzim,a volim kupovati :) Za igru koja mi je na vrhu nije mi problem izdvojiti punu cijenu nove igre ili ekspanzije...ali opet,nemozes sve pokupovati po tim cijenama jer bi bankrotirao....

A igre koje pikiram nisu nikakve nedustupne....ma sve od ticket to ride,fury of dracule,arkham horora,twilight strugglea,android,dominiona,descenta,catana,ma sve malo poznatije pa eto ako netko nesto nudi moze i ovdje napisati...forum se dobro drzi,i samo tako dalje nastavite...samo malo vise shoppinga i zamjeni bi me jako razveselilo a mislim da ne bi bio jedini..uzivajte i pozzz!!!! :bleh
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Re: Kupovina,prodaja i zamjena Bg-a ovdje na forumu...

Post Postao/la grof »

Slazem se da je prije bilo vise kupovine i prodaje. Posjecenost stranica stalno polako raste, pa razlog nalazim u kupovnoj moci.
Hvala na dobrim zeljama. Stranice i forum ce se samo i dalje razvijati i biti sve posjecenije. Nismo vezani ni uz kakvu trgovinu, pa nam opstanak ne ovisi o njima, kao sto se desilo s LoM forumu. Daoace, vjerujem i radimo na tome da postanemo neprofitna udruga.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”