[RASPRAVA] O oglašavanju i cijenama igara
Re: [RASPRAVA] O oglašavanju i cijenama igara
Pozdrav, za ekipu koja prodaje/kupuje pa stavlja ling na BGG.
Pošto više link dobro ne pokazuje igru, napišite ime igre jer se ne vidi što prodajete.
Pošto više link dobro ne pokazuje igru, napišite ime igre jer se ne vidi što prodajete.
- grof
- Redovni član udruge
- Ima zahvala: 1643 puta
- pohvaljen: 2503 puta
- Kontakt:
Ovo je od danas riješeno! Pa slobodno nastavite kao i prije
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Teehee(R)
- Ima zahvala: 746 puta
- pohvaljen: 300 puta
- Kontakt:
Mislim da je oglas/post bio pun kad je bumpan, item se zatim prodao i čovjek očistio oglas.
Tek nakon toga si ti naletio i u Active topics vidio prazan post..
Tek nakon toga si ti naletio i u Active topics vidio prazan post..
-
crocodilehun
- Ima zahvala: 29 puta
- pohvaljen: 13 puta
Jel ja?
ne bi ulazio u tvoje mentalno stanje, ali poklanjao sam nešto što je odmah otišlo, pa sam izbrisao sadržaj posta. 
- Ovi su korisnici zahvalili autoru crocodilehun za post:
- T0mo
Sad kad je "aktivna" ova tema, zašto ljudi ostavljaju prodane igre u oglasima?
Jedino razlog vidim da trollaju nas ostale kad koristimo search za neki gejm i vidimo da je u nekom oglasu, samo da vidimo da je prodan
Jedino razlog vidim da trollaju nas ostale kad koristimo search za neki gejm i vidimo da je u nekom oglasu, samo da vidimo da je prodan
- Antomon
- Ima zahvala: 1268 puta
- pohvaljen: 960 puta
- Kontakt:
U jednom trenutku je bila ideja da pustiš prodana igre i po kojoj si ih cijeni prodao kao referencu za buduće oglašivače kada nisu sigurni koju cijenu staviti za svoju kopiju igre.
Nije bila loša ideja, ali ju je vrijeme pregazilo, pogotovo u situaciji kada igre koje prodanu cijenu imaju iskazanu u još u kunama.
Ni ja ne vidim poantu puštanja prodane igre ako nisi pustio po kojoj je cijeni otišla.
Nije bila loša ideja, ali ju je vrijeme pregazilo, pogotovo u situaciji kada igre koje prodanu cijenu imaju iskazanu u još u kunama.
Ni ja ne vidim poantu puštanja prodane igre ako nisi pustio po kojoj je cijeni otišla.
To je ko In Memoriam, da imaš mjesto za plakanje za igrama koje više nemaš
- Zorzy
- Ima zahvala: 582 puta
- pohvaljen: 196 puta
- Kontakt:
To ja namjerno.ray je napisao/la: 10 svi 2026, 14:51 Sad kad je "aktivna" ova tema, zašto ljudi ostavljaju prodane igre u oglasima?
Jedino razlog vidim da trollaju nas ostale kad koristimo search za neki gejm i vidimo da je u nekom oglasu, samo da vidimo da je prodan![]()