Ja sam baš Garphild games gledao kao nešto što je ogledni primjer što ne treba backati, možda sam .ešto propustio, možda nema vat?Milky27 je napisao/la: 14 stu 2025, 08:32Aliensb je napisao/la: 13 stu 2025, 07:13Milky27 je napisao/la: 12 stu 2025, 19:01 Salt&Pepper imaju nekih meni super igara al to sa dostavon... nije naj idealnije.
Podrža san Onodu i isto je došla par sedmica, ako ne i miseci nakon šta je već bila na policama. To mi nebi tolko ni smetalo da kutija nije došla izmrcvarena. Dobro, nije sad "izmrcvarena" nego je jedan kantun zgužvan i iskidan, al kad plaćan sve skupa 47€ sa dostavon (znači praktički retail cijena!!!) onda očekujen da igra dođe u savršenon stanju.
Mislin da mene neće više vidit ka backera.
Čekaj, ti nešto uspiješ backati ispod retail cijene, u 90% slučajeva dok platiš porez i poštarinu bude skuplje, zato backam samo deluxe opcije jer tih ili ne bude ili se prodaju odvojeno nadogradnje pa ispadne na taj nacin skuplje u retailu ili ako daju neki modul, mini expanziju... sto nece biti u retailu
Da, Garphill na primjer izađe jeftinije od retail (a nekad ni ne izađe u retail ili izađe dosta kasnije) pa ima smisla backat sve.
Salt&Pepper očito nema smislat backat i zato više nikad ni neću.
Pari mi se da ovisi od firme do firme al mislin da si generalno u pravu i da se stvarno ne isplati osin ako nije neki ekskluzivni sadržaj uključen.
bas sam isao uspoređivati kickstarter je 40ak eura+ 10 shiping + pretpostavljam da ide i vat to je nekih 62,50 okvirno, na ozone ista igra je 58,00 i odmah na snjizenju 48,00 eura, u kickstarteru dobijes neki promo, ali vrijedi li to 20ak eura. A baš njih ima po meni ima masovno u retailu i stalno, plus imaju svoj shoop gdje svako malo imaju akcije