Voynich puzzle

Diskusije vezane uz igre s raznih crowdfunding platformi (Kickstarter, Indiegogo...)

Moderator/ica: sadistiko

Pravila foruma
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
Aliensb
Ima zahvala: 272 puta
 pohvaljen: 383 puta
Kontakt:

Re: Voynich puzzle

Post Postao/la Aliensb »

Milky27 je napisao/la: 14 stu 2025, 08:32
Aliensb je napisao/la: 13 stu 2025, 07:13
Milky27 je napisao/la: 12 stu 2025, 19:01 Salt&Pepper imaju nekih meni super igara al to sa dostavon... nije naj idealnije.

Podrža san Onodu i isto je došla par sedmica, ako ne i miseci nakon šta je već bila na policama. To mi nebi tolko ni smetalo da kutija nije došla izmrcvarena. Dobro, nije sad "izmrcvarena" nego je jedan kantun zgužvan i iskidan, al kad plaćan sve skupa 47€ sa dostavon (znači praktički retail cijena!!!) onda očekujen da igra dođe u savršenon stanju.

Mislin da mene neće više vidit ka backera.

Čekaj, ti nešto uspiješ backati ispod retail cijene, u 90% slučajeva dok platiš porez i poštarinu bude skuplje, zato backam samo deluxe opcije jer tih ili ne bude ili se prodaju odvojeno nadogradnje pa ispadne na taj nacin skuplje u retailu ili ako daju neki modul, mini expanziju... sto nece biti u retailu

Da, Garphill na primjer izađe jeftinije od retail (a nekad ni ne izađe u retail ili izađe dosta kasnije) pa ima smisla backat sve.
Salt&Pepper očito nema smislat backat i zato više nikad ni neću.

Pari mi se da ovisi od firme do firme al mislin da si generalno u pravu i da se stvarno ne isplati osin ako nije neki ekskluzivni sadržaj uključen.
Ja sam baš Garphild games gledao kao nešto što je ogledni primjer što ne treba backati, možda sam .ešto propustio, možda nema vat?

bas sam isao uspoređivati kickstarter je 40ak eura+ 10 shiping + pretpostavljam da ide i vat to je nekih 62,50 okvirno, na ozone ista igra je 58,00 i odmah na snjizenju 48,00 eura, u kickstarteru dobijes neki promo, ali vrijedi li to 20ak eura. A baš njih ima po meni ima masovno u retailu i stalno, plus imaju svoj shoop gdje svako malo imaju akcije
slika
sim4
Ima zahvala: 100 puta
 pohvaljen: 95 puta
Kontakt:

Post Postao/la sim4 »

Aliensb je napisao/la: 14 stu 2025, 09:05
Milky27 je napisao/la: 14 stu 2025, 08:32
Aliensb je napisao/la: 13 stu 2025, 07:13

Čekaj, ti nešto uspiješ backati ispod retail cijene, u 90% slučajeva dok platiš porez i poštarinu bude skuplje, zato backam samo deluxe opcije jer tih ili ne bude ili se prodaju odvojeno nadogradnje pa ispadne na taj nacin skuplje u retailu ili ako daju neki modul, mini expanziju... sto nece biti u retailu

Da, Garphill na primjer izađe jeftinije od retail (a nekad ni ne izađe u retail ili izađe dosta kasnije) pa ima smisla backat sve.
Salt&Pepper očito nema smislat backat i zato više nikad ni neću.

Pari mi se da ovisi od firme do firme al mislin da si generalno u pravu i da se stvarno ne isplati osin ako nije neki ekskluzivni sadržaj uključen.
Ja sam baš Garphild games gledao kao nešto što je ogledni primjer što ne treba backati, možda sam .ešto propustio, možda nema vat?

bas sam isao uspoređivati kickstarter je 40ak eura+ 10 shiping + pretpostavljam da ide i vat to je nekih 62,50 okvirno, na ozone ista igra je 58,00 i odmah na snjizenju 48,00 eura, u kickstarteru dobijes neki promo, ali vrijedi li to 20ak eura. A baš njih ima po meni ima masovno u retailu i stalno, plus imaju svoj shoop gdje svako malo imaju akcije
Meni je isto baš Garphill primjer za ne backat. U retailu bude otprilike u isto vrijeme kad i stigne KS, ajmo reć po otprilike istoj cijeni, a ako malo pričekaš zna bit na akciji po boljoj cijeni. U KS dobiješ samo od promo-a ili par karti ili koji token, s tim da sam i u dućanu znao naletit na te verzije s promo.
sim4
Ima zahvala: 100 puta
 pohvaljen: 95 puta
Kontakt:

Post Postao/la sim4 »

Kad smo već kod ovog jel backao tko Movers & Shakers? Igra mi izgleda zanimljivo i dolazi u u izdanju koje neće bit dostupno u retailu. Ima tko iskustva s njihovom prethodnom igrom Stupor Mundi koja je isto išla u takvom formatu?

Ono što me posebno prvo obradovalo i poslije razočaralo je ovo:

slika

Poseban način dostave za Sloveniju i Hrvatsku, ali kad sam išao u shop na preorder cijena ispadne isto ko da i sam backam direktno.
Odgovori

Natrag na “Crowdfunding igre”