Sorcery Contested Realm

vedran2006
Ima zahvala: 13 puta
 pohvaljen: 48 puta
Kontakt:

Re: Sorcery Contested Realm

Post Postao/la vedran2006 »

pauper format za sorcery, nazvan prikladno peasant sorcery po jednoj od kartica koja unistava sve elite i unique karte u igri (peasants revolt)

slika
vedran2006
Kontakt:

14.06.2025. je održan jos jedan Sorcery Event u Svarogu, 6ti po redu.
Ovaj put je bila šarolika ekipa iz Vinkovaca, Koprivnice, Zagreba i Varaždina!

malo je reci da je ovo bio najbolji event do sada, i ne samo jer sam ja upisao svoje prve pobjede, dok su do sada uglavnom brisali pod samnom, ali ucio sam i malo po malo, mic po mic, pobjeda je tu.

salim se pomalo, to je bilo najmanje bitno, vise da smo se dobro igrali i zabavili.

uglavnom nikad nije kasno da nam se pridruze novi zainteresirani, pogotovo jer na jesen ocekujemo prvi sluzbeni event u Svarog's Denu koji ce imati i pravu podrsku u nagradama za sudionike, ovi do sada su uglavnom pogonjeni zeljom i voljom zaljubljenika u ovu interaktivnu i vrlo zabavnu igru.
slika
LeonZG
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
Kontakt:

Post Postao/la LeonZG »

Pozdrav ekipa,

Zanima me sorcery tcg, ima li itko ideju di kupiti barem precon dekove da probam s frendovima igru.

Također kaj bi bilo najbolje kupit za nekog tko je apsolutni početnik ali ga zanima game.

Unaprijed hvala na odgovorima.
vedran2006
Kontakt:

bok leone. nisam siguran kaj sve ima za naruciti trenutno (mozes kontaktirati u svarogs den)...ja ti e u pm za detaljnije ako te zanima.
igra je super i ako ikako mozes vidi da se pridruzis/pridruzite na iducem eventu u varazdinu (svarogs den). 5.10.
slika
Gisho7
Ima zahvala: 16 puta
 pohvaljen: 108 puta
Kontakt:

Post Postao/la Gisho7 »

U 10om mjesecu izlazi Sorcery: Contested Realm TCG Beta Edition Elemental Precon Decks, javi se ako te zanima.
vedran2006
Kontakt:

koliko ja pratim, sad nakon mini seta izlazi novi set, ne zna se tocan datum ali pretpostavka je negdje 10mj ili malo kasnije. taj novi set ce isto imate precone. sto se bete tice, ovo sto pisete @Gisho7 je vjerojatno jedan od reprinta bete koji se ceka u europi od kad ja znam kad. ne znam od kuda vam taj info obzirom da vam je ovo prvi upis u temi nisam siguran niti da li se salite ili ste ozbiljni, ali moguce da se pojave i beta preconi da, samo ne bih rekao da izlazi kao nesto novo. najbolje ce biti kupiti direkt preko nekog shopa tipa svarog's den, osim ako @Gisho7 ne predstavlja taj neki novi shop u slavoniji koji ce poceti prodavati Sorcery (tako sam cuo od ekipe koja igra u slavoniji). to bi bilo super.
slika
Gisho7
Ima zahvala: 16 puta
 pohvaljen: 108 puta
Kontakt:

Post Postao/la Gisho7 »

Sve točno, radi se o reprintu, vlasnik sam Phoenix Feathera, i ekipa iz VK je prošlu subotu kod nas igrala Sorcery, a pošto već surađujem sa jednim od distributera koji ima taj TCG u ponudi, naručio sam neke stvari, za sad samo Beta Edition Elemental Precon Decks i Beta booster displayeve. Odradili smo i prijavu za Organized Play, tako da sa vremenom očekujemo i službeni support, a onda ćemo nabavljati i nove stvari koje izlaze, ako nešto novo izlazi u 10om mjesec, smo vjerojatno zakasnili, jer se prednarudžbe za TCGove moraju raditi uvijek 1 do 3 mjeseca unaprijed, zavisi koji TCG je u pitanju.
vedran2006
Kontakt:

osim vz sad imamo i u osijeku shop, super, jos da se i zagreb pridruzi :)

ja sam inace tu od samog pocetka jos od KS, jedan od rijetkih ako ne i jedini koji je Sorcery backao iz HR ali nisam uspio nagovoriti nijedan store da se ukljuci. valjda imaju i previse posla, neznam. Sorcery uglavnom napreduje tamo gdje se vlasnik angazira ili ima nekog lokalno da mu pomogne jer valjda vlasnik igre ima viziju da se igra siri word of mouth i ne zeli uloziti u marketing, vec se trosi sve na igru i art

inace tko nije znao, vlasnik Sorcery je covjek koji je radio path of exile i oko njega par ljudi koji to rade vise manje part time, tako da ne treba ocekivati od Sorcery da bude kao 'drugi' TCG pogotovo ne u smislu tih rokova koje ove velike kompanije obicno imaju. generalno vidim to kao dobru stvar jer su vise fokusirani na kvalitetu (1 set godisnje) ali ima to i svoje mane, nepredvidljivost oko toga kad sto izlazi. iako je najavljeno kao da ce biti novi set u desetom (valjda su ciljali halloween jer je tema takva) ali sve se cini da ce to kasniti. generalno moj savjet je da se spojite na njihov discord tamo je ekipa aktivna i mogu se dobiti sve informacije vise manje iz prve ruke, takodjet stupite u kontakt sa drugim shopovima iz okolice koji imaju slicnu situaciju i probate suradnjom doci do bolje podrske od Sorcery teama u ovom podrucju jer je podrska dosta slaba primarno jer su shopovi navikli na rad sa distributerima koji nisu bas naklonjeni indie igrama, plus sad se bar busaju da zele onboardati organized play i guraju welcome kitove za nove shopove pa iskoristite taj period da dobijete sto vise toga od njih. osim toga ako budete imali sto viska bete i ako je to wave 3 print ovaj zadnji ja sam zainteresiran za koji box, ali ne bih htio oteti ako je to ekipi da igra samo ako bude viska. javite mi.
takodjer i za nove setove, obzirom nemam tu nikakav shop u zg, pa da malo pomognem i ove nase lokalne umjesto online dealera :)
slika
Odgovori

Natrag na “Ostali, manje zastupljeni LCG”