Kakva su vam iskustva s naručivanjem preko KS-a ako dođe oštećena kutija? Reklamirate li to i ako da, prihvate li pritužbu?
Jasno mi je da ovisi od izdavača kako će to hendlat, ali zanimaju me generalna iskustva pošto ne naručujem prečesto sa KS-a.
KS narudžba - damaged box
-
- Ima zahvala: 11 puta
- pohvaljen: 66 puta
- Kontakt:
Re: KS narudžba - damaged box
Meni isto nekidan došla oštećena kutija sa KS tako da pratin temu.
Uredba: Ispravak, u mom slučaju nije Kickstarter nego Gamefound.
Uredba: Ispravak, u mom slučaju nije Kickstarter nego Gamefound.
Zadnja izmjena: Milky27, dana/u 10 kol 2025, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Meni je jedan od prvih mojih kikstartera došao sa jednim razdrapanim čoškom, prijavio, poslali mi movu kutiju
- Noghri
- Ima zahvala: 225 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Mislim da to dosta ovisi o tome sto je KS. Ako je 'samo' igra, postoji sansa da ti nece zamijeniti, ali ako je recimo big box, onda hoce. Meni su bez problema zamijenili Moonrakers big box jer je dosla ostecena.
Evo da javim šta je meni zasad bilo. Radi se o kickstarteru "A place for all my books", naručio deluxe verziju kao poklon za ženu, inače mi ne bi bilo baš toliko bitno da je malo oštećena kutija, al specifičnost te verzije je baš u tome što dobiješ posebnu kutiju koja izgleda kao knjiga pa mi je onda bilo glupo da je oštećena. Stupio konačno u kontakt s osobom zaduženom za reklamacije (prvo mi na kontakt formu preko stranice izdavača nije nitko odgovarao) i poslao slike, pa ću sad vidjet šta će reć.
- Aliensb
- Ima zahvala: 271 put
- pohvaljen: 383 puta
- Kontakt:
Ja sam dva puta reklamirao, jednom za Euthiu i jednom za Conana, oba puta sam dobio zamjensku, ali zna potrajati, za euthiu sam cekao oko godinu dana, ali doslo na kraju, Conana sam cekao par mjeseci. Euthia je bila gamefound only pa su valjda poslali tek kad su poceli raditi reprint
- Minsc1610
- Ima zahvala: 299 puta
- pohvaljen: 341 put
- Kontakt:
Ja sam dobio uništenu kutiju - probijen poklopac nekim tupim predmetom (koja je igrici dio igre) za igru Set a watch. Više puta prijavio na KS ali nikada nisam dobio zamjensku kutiju.