Carta Magica

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Re: Carta Magica

Post Postao/la grof »

buraz je napisao/la:Vidim da nitko nije spomenuo, pa da ja kažem da su neke igre na sniženju u Carti. Ako se ne varam, one koje su preozeli od LoMa,
Hmm, ali CM je za sada sve preuzeo od LoM-a. Novih igara zapravo još nema u dućanu.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Da? Nisam znao to. Neke naslove je lom onda sakrio od akcije 2 za 1, bezobraznici :D .. Onda moguce da su snizene stvari koje nitko nece kupit po pravoj cijeni, poput ekspanzije za alhambru XD .
slika
smi
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 25 puta
Kontakt:

Post Postao/la smi »

drago mi je da je novi ducan, osim inventara, pokupio i dobru komunikaciju s potencijalnim kupcima kakvu je njegovao lom ;)
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

smi je napisao/la:drago mi je da je novi ducan, osim inventara, pokupio i dobru komunikaciju s potencijalnim kupcima kakvu je njegovao lom ;)
Ne znam, ali kao da naslućujem dozu ironije u tvom glasu :mrgreen:

Naime, CM će tek izgraditi komunikaciju s igračima. (jedan od kanal će biti i preko podforuma na Igranje.org stranicama ;) ) Ali, treba malo strpljenja i vremena...
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Ja za sad imam pozitivne dodire sa njima: gledao sam prije mjesec dana neke ekspanzije, i rekli su mi da se strpim tjedan dva, da će im pasti cijena .. Svaka čast 8-)
slika
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

buraz je napisao/la:Ja za sad imam pozitivne dodire sa njima: gledao sam prije mjesec dana neke ekspanzije, i rekli su mi da se strpim tjedan dva, da će im pasti cijena .. Svaka čast 8-)
Po mojim spoznajama trebali bi imati i česte akcije s popustima (+ ovi popusti za pisce članaka na Igranje.org, no o tome uskoro ;) )
mado
Reactions:
Ima zahvala: 1191 put
 pohvaljen: 1200 puta
Kontakt:

Post Postao/la mado »

Bio sam u CM neki dan po prvi put. Vidljivo ima manje artikala nego u LOM-u, ali je sve posloženo pregledno. Već imaju i akcije. npr. Alhambra je snižena sa 269kn na 149kn i slični veliki popusti. Prodavatelji su susretljivi, a kupaca je bilo dosta. Nadam se da će im krenuti i da će u godinama koje dolaze biti veći nego što je LOM ikad bio :)
Veselim se prvoj kupovini kad im dođe RFTG:The Gathering Storm :)
Dibbler
Reactions:
 pohvaljen: 0
Kontakt:

Post Postao/la Dibbler »

Kad smo kod RFTG... navratit ću do zg-a krajem rujna pa me zanima jel imate u planu nabavljat 3. ekspanziju - A Brink of War?

Također - ikakve šanse da nabavite Horned Rat expansion za Chaos in the Old World?

Vidio sam trenutnu ponudu (downlodao ono što se nudi na stranici) - nije loša, ali nažalost ništa na što bih potrošio lovu u hipu (možda Horus Heresy - al brate, je skupa :shock: ). Runewars mi ima prijatelj, međutim možda ih uzmem recimo za Božić :D (ipak dolazi ekspanzija, a originalna igra je već prezabavna).
smi
Reactions:
 pohvaljen: 25 puta
Kontakt:

Post Postao/la smi »

Upravo sam dobio spam, ovaj news letter od novog mi najdrazheg duchana. Mogu se maknut s liste, ali ne pise od kud im moj mejl. Stvarno su drazhesni.
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

smi je napisao/la:Upravo sam dobio spam, ovaj news letter od novog mi najdrazheg duchana. Mogu se maknut s liste, ali ne pise od kud im moj mejl. Stvarno su drazhesni.
Ne kužim. Čisto sumnjam da CM ima podignut servis za mailing liste, kada jedva da imaju kakvu takvu web stranicu.

Ima u svijetu još Carta Magica, si siguran da je od njih došlo? Osim toga spam poruka ne mora nužno dolaziti od pošiljaoca navedenog u poruci (zapravo vrlo često to i nije, a pravi pošiljaoc je prikriven ;) )

Moguće je da imaš trojanca na mašini koji je ukral tvoje e-mail adrese, pa ih sada spam bot koristi...
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”